Ruim 300 geweldige foto's heeft Natasja gemaakt bij start en finish en onderweg langs de routes van de 120 en 190 kilometer.

Klik hier voor de foto's van Natasja

 

 

Wendy nam dit jaar de langste afstand voor haar rekening en schoot hier de mooiste plaatjes van de echte bikkels door het prachtige West-Brabantse en Zeeuwse landschap.

Klik hier voor de foto's van Wendy

 

 

Samen met Hans Heeft Corry foto's genomen op de 85 kilometer route en bij het pauzepunt bij Woensdrecht, waar alle afstanden langs kwamen. 

Corry scoorde meer dan 200 foto's met een net iets andere invalshoek dan Hans

Klik hier voor de foto's van Corry Moerenhout 

 

 

Hans Moerenhout heeft meer dan 250 prachtige foto's genomen op de 85 kilometer route en bij de pauzeplaats bij Woensdrecht waar alle afstanden langs kwamen.

Klik hier voor het foto-album van Hans

 

 

Theo Tax van de Fiets-Vrienden uit Schijndel stuurde ons de onderstaande 4 prachtige foto's van onderweg bij de 8e KMC.

Hier enkele foto’s van de KMC 2018.

 

Groet

Ewout Kuiper

 

LID CTF ( Cycling Team Flakkee )

 

De eerste foto's druppelen binnen van een zeer geslaagde 8e editie van de Koos Moerenhout Classic. klik op de link hieronder om een paar foto's van Andre te bekijken die hij maakte op de 85 kilometer route.

klik hier voor de foto's van Andre

Heb je ook leuke foto's of filmpjes, mail de link of de foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

 

We zouden het erg leuk vinden om zo veel mogelijk foto's van afgelopen zaterdag op deze website te verzamelen.

Dus heb je ook mooie of leuke foto's en/of filmpjes stuur je foto's, filmpjes of links naar de foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We zullen alle foto's en filmpjes hier op de Koos Moerenhout Classic website plaatsen of de link er naar toe. Natuurlijk met vermelding van de makers van het materiaal.

Laat ook zien hoe leuk de 8e Koos Moerenhout Classic was !!!