Woensdag 10 juli kon de KMC organisatie, in het Hoofdkantoor op de Markt, drie cheques uitreiken aan mooie lokale initiatieven. 

Dankzij de opkomst van de vele deelnemers krijgen Het oorlogsmonument Welberg, zwembad de Meermin en de Plusbus een duwtje in de rug. 

Op de foto: vertegenwoordigers van de KMC, zwembad de Meermin, Oorlogsmonument Welberg en de Plusbus.

 

Vandaag mocht Koos Moerenhout, namens de KMC, een schitterende Giant fiets uitreiken aan Hans Boeren. Hij was de gelukkige die door zijn deelname aan de KMC, met deze prijs naar huis mocht.

Wij wensen Hans veel fietsplezier en danken Giant en Bike Totaal Rullens voor hun steun aan de KMC.

Op de foto van links naar rechts: Koos Moerenhout, Hans Boeren en Jack Beks.

Recent zijn er nog een hele karrevracht foto's aan de foto-pagina toegevoegd. Met name de foto's van Hans en Corry Moerenhout die zij schoten in de verste uithoeken van de 210 km. route zijn meer dan de moeite waard om even te bewonderen.

Klik hier om naar de foto-pagina te gaan.

Er staan nu al meer dan 600 foto's van de laatste editie van de KMC on-line, maar heb je ook mooie foto's, leuke filmpjes of grappige anecdotes, schroom niet om ze met de andere deelnemers te delen door ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen en ze krijgen allemaal een mooie plaats op deze website.

Alle deelnemers, vrijwilligers, partners, sponsoren en iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen tot het slagen van deze 9e editie van de Koos Moerenhout Classic enorm bedankt !!!

Natuurlijk zijn er op deze dag weer mooie foto's gemaakt, je kan ze terug vinden op de foto-pagina, via de menubalk.

Of klik hier om de foto's te bekijken.

Heb je ook leuke foto's gemaakt onderweg, stuur ze met je verhaal van die dag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , en we plaatsen jour foto's ook in onze foto-galerij !!

 

 

Ruim 800 deelnemers hebben zich al aangemeld als deelnemer van de 9e Koos Moerenhout Classic !!

Maar inschrijving bij de start a.s. zaterdag 25 mei is natuurlijk ook mogelijk. Meld je bij de inschrijftent op de Markt middenin het gezellige stadscentrum van Steenbergen.

Heb je jezelf altijd al eens in de kijker willen rijden bij de bondscoach, dit is je kans !! Kom zaterdag naar Steenbergen, schrijf je in en je bent direct geselecteerd voor deze editie van de Koos Moerenhout Classic !!

De winnaars van de 1 mei verloting van het Kwaremont proefpakket zijn:

- Tonnie Tuns (188) uit Oude Tonge
- Annelies Holthuis (441) uit Breda.

Zij kunnen het Kwaremont pakket afhalen, na afloop van de KMC, in de inschrijvingstent.

Santé...

De 9e Koos Moerenhout Classic in 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei. Natuurlijk is de startlocatie van dit West-Brabantse fietsfeest weer midden in het gezellige stadscentrum van Steenbergen.

Klik hier om direct in te schrijven.

We hopen je weer graag aan de start te zien van de 9e KMC !!!

Er staan al bijna 1.000 foto's op de foto-pagina van de Koos Moerenhout-Classic van dit jaar en er stromen nog dagelijks enkele 10-tallen mooie en leuke foto's binnen.

Niet alleen van de professionele fotografen, die je vast langs de weg hebt zien staan, maar ook van deelnemers die graag willen laten zien hoe goed de sfeer was bij de Koos Moerenhout classic. 

klik op de link in de menu-balk of klik hier om naar de foto-pagina 2018 te gaan !!

 

De volgende deelnemers hebben met hun startnummer een mooie prijs gewonnen bij de Koos Moerenhout Classic van 2018 !!
 
Giant racefiets, startnummer 1070 Eduard van Geyte uit Lokeren
 
Fietsvakantie bij EKB Costa Blanca Cycling, startnummer 1632 Peter Franke uit Sint- Maartensdijk
 
Magnumfles Kwaremont, startnummer 629 Erwin Schuurbiers uit Nieuw Vossemeer
 
Fietstenue Kwaremont, startnummer 936 Robert van Kaam uit Roosendaal
 
 
 
 
 
 
 


De KMC-organisatie wil alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan de 8e editie van de Koos Moerenhout Classic. Het was fantastisch om te zien dat 1970 deelnemers Steenbergen weer wisten te vinden en hebben genoten van een sportieve en gezellige dag.

Dank je wel en tot 2019 voor de 9e editie van de KMC !!

Heb je mooie of leuke foto's en/of filmpjes stuur je foto's, filmpjes of links naar de foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We zullen alle foto's en filmpjes hier op de Koos Moerenhout Classic website plaatsen of de link er naar toe. Natuurlijk met vermelding van de makers van het materiaal.

Laat ook zien hoe leuk de 8e Koos Moerenhout Classic was !!!

 
Verklaring omtrent bescherming van uw persoonsgegevens:
 
- Bij voorinschrijving worden enkele persoonlijke gegevens gevraagd. Voor u goed om te weten dat deze niet aan derden worden verstrekt. Uw mailadres zal alleen worden gebruikt voor het toezenden van de nodige deelname informatie en enkele KMC-nieuwsbrieven per jaar om u op de hoogte te houden van ons evenement. Mocht u hier niet van gediend zijn, kunt u dit ten alle tijde aangeven.
 
- Tijdens de KMC zal er door diverse fotografen worden gefotografeerd om een mooi sfeerbeeld van het evenement neer te zetten.
 
Uiteraard zullen we ook groepsfoto’s e.d. maken om u van dienst te zijn. Dit beeldmateriaal wordt alleen binnen de eigen organisatie gebruikt en mocht u interesse hebben dan kunt u dit beeldmateriaal ook aanschaffen.
 
Mocht u foto’s tegenkomen op de KMC website of KMC FB pagina, waar u bezwaar tegen heeft, geef dit dan aan bij de KMC organisatie

  Koos Moerenhout Classic

N I E U W S – BRIEF

Juni 2018

Wij zijn er klaar voor!

De markt in Steenbergen is weer ingedeeld door Sjaak voor een sfeervol vertrek en een gezellige aankomst. Peter heeft alle pauze posten weer bezet met de voor jullie, waarschijnlijk, bekende gezichten. Goof heeft alle routes weer tot in de puntjes uitgezet en gecontroleerd. Gerrit heeft de parkeerterreinen weer onder controle en de verkeerregelaars staan te trappelen om jullie veilig te begeleiden door het prachtige landschap van de Zeeuwse waterwerken, de polders van Goeree Overflakkee en het groene landschap van de Brabantse Wal. Koos Moerenhout zit voor zijn werkgever momenteel in de baby Giro, maar hij zal deze voortijdig verlaten om op tijd in Steenbergen te zijn voor de KMC.
Je ziet het, alle voorbereidingen zijn getroffen en wij gaan alles in het werk stellen om alle deelnemers een fantastische en onvergetelijke 8e Koos Moerenhout Classic te bieden.

 

Prominenten

Ieder jaar mogen wij ons weer verheugen met de deelname van bekenden uit de wielerwereld en oud prof coureurs. Zo zijn dit jaar, zoals voorgaande jaren, wereldkampioenen Bart van Est, Jan van Houwelingen en Guus Bierings weer van de partij Op uitnodiging van Databyte komen dit jaar twee nieuwe bekende gezichten naar Steenbergen. Zo zal Leontien van Moorsel aan de start verschijnen.  Ze werd zes keer sportvrouw van het Jaar,  behaalde 4 Olympische titels, 9 Wereld titels en 21 Nederlandse titels. Tijdens het gala ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de KNWU werd Van Moorsel (samen met Joop Zoetemelk) verkozen tot beste Nederlandse renners aller tijden. In 2006 werd zij onderscheiden met de Fanny Blankers-Koen Trofee. In dezelfde ploeg rijdt ook oud prof Leo van Vliet mee. Leo won in zijn carrière verschillende grote wedstrijden en   vele etappes in meerdaagse wedstrijden. Na zijn actieve carrière is Leo onder meer werkzaam  als wedstrijdleider/organisator van de Amstel Gold Race alsmede de Amstel Curaçao Race. Van 2009 tot 2013 was hij bondscoach van de Nederlandse profrenners op de weg. Ook regionaal oud prof Jacques van Meer behoort tot de Databyte ploeg.

 

Prijzen

Naast een heerlijke fietsdag met hopelijk schitterend weer valt er dit jaar ook weer veel te winnen bij de Koos Moerenhout Classic. Aan het einde van de dag gaat er na de 8e editie ook weer een deelnemer naar huis met een gloednieuwe Giant racefiets. Het enige wat je daarvoor moet doen is inschrijven en deelnemen aan een van de afstanden tijdens de KMC op 16 juni 2017. Het lot zal bepalen wie de gelukkige wordt.

  

Daarnaast maken alle deelnemers kans op een gratis verblijf voor twee personen met half pension bij Costa Blanca Cycling, gerund door Eef Brand in Guardamar  (exclusief vlucht). Een mooi en niet al te selectief fietsgebied en altijd mooi weer. Ook Kwaremont Bier, gebrouwen voor kopmannen, is weer aanwezig tijdens de 8e KMC en stelt een Kwaremont wieleroutfit en een Magnum fles Kwaremont bier ter beschikking om te verloten onder de deelnemers.

Tekstvak: KMC wielershirt 2018
Vanaf nu is er weer een nieuw, fris en tijdloos KMC wielershirt te koop. Een gelimiteerd aantal KMC wielershirts, uitgevoerd in het mooie Italiaans azur blauw. Deze hoogwaardige kwaliteit koerstrui kunt u bestellen via info@coach-moerenhout.nl, via FB pagina van de Koos Moerenhout Classic of bij start/finish op de Markt in Steenbergen op 16 juni.
Het wielershirt korte mouw (lange rits) kost 40 euro en het wielershirt lange mouw kost 45 euro.(exclusief verzendkosten)
Shirt met korte mouw is leverbaar in de maten: S, M, L en XL. Het shirt lange mouw in de maten: S, M, L (zeer beperkt aantal)

                                                                                             

 

BBQ en vertier

De bekende tent staat vanzelfsprekend weer op de markt. Ook zullen er diverse stands aanwezig zijn van diverse sponsoren. Naast  de levendigheid van de vele deelnemers en muziek van DJ Roy, zal dweilband de Primurkus live muziek op de Markt brengen om de feestvreugde te verhogen. In de loop van de middag zal plaatselijk zangtalent Christ Antonissen optreden op de markt. Christje staat garant voor sfeer en gezelligheid.

Tekstvak: Zaterdag 16 juni
 Vanaf 16.00 uur op het terras op de markt                 
van de Big green egg bbq en o fyr
€ 12,50
Hamburger - saté - bavette-procureur – kipfilet – brood- sauzen – salades 

Maar er is dit jaar meer op de markt. Vanaf ongeveer 16.00 uur kunnen jullie gebruik maken van het BBQ pakket dat de ondernemers op de markt aanbieden.

Ook in de avond na afloop van de KMC gaat het feest op markt in de tent gewoon verder.      ‘s avonds is er in de tent een optreden van Trouble Team en zal  Coverband INC  optreden m.m.v. Showtime-drive-inn-show.

 

Programma Steenbergse Wielerdriedaagse

In het kader van het 75 jaar bestaan van Stichting Wielercriterium Steenbergen hebben wij de 8e KMC ingeschoven in de Steenbergse Wiereldriedaagse. Dit betekent drie dagen fietsplezier voor iedereen en drie dagen vertier op de markt in Steenbergen

 

vrijdag 15 juni                                                                                                                                                                

Fiets oriëntatietocht voor recreanten, afstand ca. 45 km. Start vanaf de Markt in Steenbergen tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Onderweg 3 tussenstops waarop de deelnemers een drankje of hapje wordt aangeboden en waar in totaal 10 vragen moeten worden beantwoord betrekking hebbend op wielersport. Aankomst tussen 15.30 en 16.30 uur in feesttent op Markt Steenbergen met ontvangst door D.J. Christ en prijsuitreiking  uitslagen wielervragen. Deelname gratis.

Decathlon Dikke Bandenrace voor Steenbergse basis schooljeugd.                                              

Parcours Buiten de Veste.( Bij het Gemeentehuis/Maria Regina)                                                                                                                                                                                                         

13.30 uur Start Dikke Bandenrace categorie 1.                                                                                          

13.50 uur Start Dikke Bandenrace categorie 2 .                                                                                            

14.15 uur Start Dikke Bandenrace categorie 3. Entree gratis .

15.30 uur  Nederlandse kampioenschappen I.D. renners alle categorieën tegelijk. Parcours Buiten de Veste. Entree gratis

19.30-24.00 uur                                                                                                                                        

Hollandse muziekavond in de feesttent op de Markt te Steenbergen.                                                                

Met medewerking van Showtime Drive Inn Show , de Steenbergse band R.E.C. en de Steenbergse volkszangers Marijn van Geel en Mathijs Pluijgers. Entree gratis.

 

Zaterdag 16 juni                                                                                                                                                

8e Editie Koos Moerenhout Classic Start tussen 7.30 uur en 10.00 uur op de Markt te Steenbergen. Afstanden 85 , 120 of 190 km. Kosten deelname € 14.00 per persoon. Voorinschrijving € 11,-

 

Zondag 17 juni                                                                                                                   

Nederlandse kampioenschappen jeugdwielrennen voor de jeugd                                                                                  categorie 1 t/m 7 meisjes en jongens.

Parcours categorie 5 t/m 7 : Parcours Centrum van Steenbergen (verlengd)

9.00 uur  Start categorie 5 jongens 9.45 uur  Start categorie 5 meisjes 10.30 uur  Start categorie 6 jongens 11.25 uur Start categorie 6 meisjes 12.30 uur  Start categorie 7 jongens

Parcours categorie 1 t/m 4 : Parcours Centrum van Steenbergen.

14.10 uur  Start categorie 1 jongens 14.30 uur  Start categorie 1 meisjes 9 jaar 14.50 uur  Start categorie 1 meisjes 8 jaar 15.10 uur  Start categorie 2 jongens 15.40 uur  Start categorie 2 meisjes 16.10 uur  Start categorie  3 jongens 16.45 uur  Start categorie 3 meisjes 17.20 uur  Start categorie 4 jongens 18.00 uur  Start categorie 4 meisjes

Op het evenementen-terrein aan de Westdam op parkeerterrein naast kerk kan het publiek gebruik maken van de volgende attracties: UnivéPanna -voetbalveldje, Univé Smoothy fietsen, Univé promotie stand en promotie auto, Jumbo springkussen, stormbaan  en diverse andere promotie standjes met  o.a. sport sierraden en sport kleding.

in de feesttent op de Markt zal ‘s Middags een optreden van het Steenbergse duo De Buren plaats vinden met medewerking van Showtime Drive Inn Show.

Koos Moerenhout: “Ik kijk uit naar de achtste editie van de KMC en de samenwerking met de organisatie van de Nederlands Kampioenschappen jeugd 1 tot en met 7. Voor mij had een NK altijd iets magisch en ik droomde er van om ooit ook eens die trui te mogen dragen. Ik moest er lang op wachten, maar in 2007 en 2009 werd ik uiteindelijk bij de beroepsrenners kampioen van Nederland. en te genieten van de geweldige wielersfeer die Steenbergen biedt”. We nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan de KMC en verwelkomen u graag op de Markt in Steenbergen. Afspraak op 16 juni vanaf 7:30 uur.”

Koos Moerenhout Classic

N I E U W S–BRIEF

 

April 2018

    Brabantse helden

Het voorjaar heeft lang op zich laten wachten, maar bij het schrijven van deze nieuwsbrief gaan de voorspellingen tot boven de 20 graden met droog en zonnig weer. Zo kan iedereen weer vrijuit gaan trainen voor onze achtste Koos Moerenhout Classic op zaterdag 16 juni 2018.Vanzelfsprekend kan er nog volop worden ingeschreven voor een van de enerverende tochten van 85 km, 120 km en 190 km via www.koosmoerenhoutclassic.nl . Bij voorinschrijving bedraagt het startgeld € 11,- en de dag inschrijving is vastgesteld op € 14,-Er zijn natuurlijk nog meer mooie toertochten die bij velen een plaats innemenop het lijstje. Samen met de Speer van Rijsbergen (Johan van der Velde), de Servais Knaven Classic en de Marianne Vos Classic vormen we de Brabantse Helden toertochten. Dit is een onderdeel van de promotie van het wielrennen in west Brabant. Meer nieuws over wielrennen en fietsen in Brabant vind je via https://www.wielrennenwestbrabant.nl.

Goede doelen.

De KMC staat midden in de samenleving en vervult, zoals elk jaar, ook dit jaar weer met plezier haar sociale functie. Een gedeelte van de opbrengst schenkt de organisatie jaarlijksaan het goede doel.Om de spreiding zo breed mogelijk te maken en zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten heeft de organisatie dit jaar gekozen voor een viertal goede doelen. Een van de goede doelen betreft het Sinterklaas comité Steenbergen. De overige drie goede doelen hebben beweging hoog in het vaandel staan. Het betreft hier zwembad Auqadintel in Dinteloord, het ijsfestijn in steenbergen om met name de jeugd in beweging te krijgen en een gedeelte gaat naar de minder bedeelden in onze samenleving met als doelstelling de kinderen te kunnen laten aansluiten bij sportverengingen.

 

KMC wielershirt 2018

Vanaf nu is er weer een nieuw, fris en tijdloos KMC wielershirt te koop. Een gelimiteerd aantal KMC wielershirts, uitgevoerd in het mooie Italiaans azur blauw. Deze hoogwaardige kwaliteit koerstrui kunt u bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via FB pagina van de Koos Moerenhout Classic of bij start/finish op de Markt in Steenbergen op 16 juni.

Het wielershirt korte mouw (lange rits) kost 40 euro en het wielershirt lange mouw kost 45 euro.(exclusief verzendkosten)

Shirt met korte mouw is leverbaar in de maten: S, M, L en XL. Het shirt lange mouw in de maten: S, M, L (zeer beperkt aantal)

,

Nieuwe route van 85 km.

Alle routes zijn ondertussen ingegeven op Strava en te vinden op onze internetsite. Ook voor 2018 zijn er weer een aantal aanpassingen gedaan in de verschillende routes. Het parcours van de 'Rabobank tocht’( 85 km) heeft een grondige renovatie ondergaan. Net als de andere routes vertrekt deze tocht richting Dinteloord. Voordat u dit dorp bereikt, buigt deze route af naar zuidelijke richting (waar de overige tochten hun weg rechtdoor vervolgen). In tegenstelling tot voorgaande jaren is de altijd winderige Oesterdam niet opgenomen in deze route. De route kent echter wel een uniek karakter. Zodoende kunnen de deelnemers aan deze route genieten van open weiden, kronkelige Brabantse weggetjes en een zeer bosrijk gebied. Deze route zakt af in zuidelijke richting tot aan de Belgische grens. Ter hoogte van Woensdrecht sluit deze route weer aan bij de andere routes. Sponsor Jumbo supermarkten zorgt er vanzelfsprekend voor dat ook op deze route de pauzeposten weer rijkelijk gevuld zijn.De eerste pauzepost ligtop kilometerpunt 28 bij plantenkwekerij Marc Raats, Bergesebaan 118, Nispen. De tweede pauzepost ligt zoals gebruikelijk bij de Rijzende weg in Woensdrecht. De deelnemers aan deze route zijn dan ondertussen alweer 58 km onderweg. Start en finish zijn natuurlijk weer gewoon op de markt in het centrum van Steenbergen, waar de deelnemers kunnen rekenen op een hartelijk ontvangst met muziek en gezelligheid.

Rien van Leeuwen staat weer paraat in Oude Tonge

We spreken met Rien van Leeuwen. Rien is ondertussen weer al 8 jaar lid van RTC de Fatuur en een van de meer dan honderd vrijwilligers die de KMC mogelijk maken. Rien woont in Bergen op Zoom en komt elke zondag trouw met de fiets naar Steenbergen om daar de club rit af te werken. “Ik vindt de KMC ieder jaar weer een festijn om mee te maken”, zegt Rien. Rien staat alweer drie jaar op de pauzepost bij Oude Tonge waar dit jaar de deelnemers van de 120 km en 190 km passeren. Daarvoor stond hij vier jaar op de pauzepost in Achthuizen, het geboorte dorp van Koos Moerenhout. “In Achthuizen aan de dijk bij de molen hadden wij niets te klagen, want de buren zorgde uitstekend voor ons”. vervolgt Rien. “Wij hebben, net zoals bij de overige posten trouwens, een positieve groep vrijwilligers en een bijzonder prettige samenwerking met de EHBO”. “Omdat wij de eerste post zijn op een lange rit, gebeurt het wel eens dat de deelnemers zich goed bevoorraadden en om te zorgen dat alle deelnemers voldoende hebben, moet ik wel een handelend optreden”.“Onze post op de markt in Oude Tonge is ideaal. Recht voor een restaurant, al moet daar natuurlijk wel de buidel voor mee” zo besluit Rien. Nog wat te melden Rien? “ik wil alleen nog even kwijt dat ik bewondering heb voor alle deelnemers en wens hun allen veel succes op 16 juni”.

Steenbergen bruist op 15-16-17 juni

Naast het NK wielrennen voor ID renners en de Decathlon Dikke bandenrace voor de basisschoolleerlingen op vrijdag 15 juni, onze KMC op zaterdag 16 juni en het NK wielrennen voor de jeugd op zondag 17 juni,zal in steenbergen van 15 t/m 17 juni tevens het waterpoort weekend plaats vinden. Steenbergen is een toeristische en zeer waterrijke omgeving. In dit weekend organiseren diverse Gastheren en –vrouwen van Waterpoort tal van bijzondere activiteiten om het gebied te beleven. Een unieke kans voor bewoners en toeristen om kennis te maken met schoonheid die de natuur, het water en het erfgoed van het Waterpoortgebied te bieden heeft. Ook Muziekvereniging volharding organiseert op zaterdag 16 juni haar jaarlijks Zomer concert op het parkeerterrein achter de Rabobank.

Prijzen

Naast een heerlijke fietsdag met hopelijk schitterend weer valt er dit jaar ook weer veel te winnen bij de Koos Moerenhout Classic. Aan het einde van de dag gaat er na de 8e editie ook weer een deelnemer naar huis met een gloednieuwe Giant racefiets.Het enige wat je daarvoor moet doen is inschrijven en deelnemen aan een van de afstanden tijdens de KMC op 16juni 2017. Het lot zal bepalen wie de gelukkige wordt.     

 

Daarnaast maken alle deelnemers kans op een gratis verblijf voor twee personen met half pension bij Costa Blanca Cycling, gerund door Eef Brand in Guardamar   (exclusief vlucht). Een mooi en niet al te selectief fietsgebied en altijd mooi weer. Ook Kwaremont Bier, gebrouwen voor kopmannen, is weer aanwezig tijdens de 8e KMC en stelt een Kwaremont wieleroutfit en een Kwaremont cadeaupakket ter beschikking om te verloten onder de deelnemers.

Koos Moerenhout: “Gezelligheid en sportiviteit staan voorop bij de KMC. Sponsoren, toerclub de Fatuur en alle vrijwilligers zullen er weer alles aan doen om u te laten genieten van de fiets en onze mooie omgeving. We nodigen u dan ook van harte uit om via www.koosmoerenhoutclassic.nl in te schrijven voor een van de vier uitdagende routes en verwelkomen u graag op de Markt in Steenbergen. Afspraak op 16 juni vanaf 7:30 uur.”

 

Voorinschrijving via de website van de Koos Moerenhout Classic:

 

www.koosmoerenhoutclassic.nl

Koos Moerenhout Classic

N I E U W S -BRIEF

 

 

 

In Memoriam.

 

Zo in de laatste week van het jaar gaan de gedachten weer terug naar het afgelopen fietsseizoen. Naar de mooie tochten die we vast allemaal weer hebben gemaakt. Naar het plezier dat we gehad hebben met elkaar of alleen op de racefiets. Naar de uitdagingen die in 2017 zijn overwonnen. Voor de organiserende vereniging RTC de Fatuur betekent dit dat we o.a. met plezier en voldoening terug kijken naar de organisatie van de KMC van 2017. Echter zijn er ook betreurenswaardige zaken te melden. Helaas is Ad Harmsen ons ontvallen tijdens een gezamenlijke rit van de club. Iedere zondag was Ad paraat. En daarnaast reed Ad op 74 jarige leeftijd meerdere malen per week zijn eigen ronden. Zijn fiets was heilig. Als club konden wij op Ad rekenen. Bij iedere activiteit was hij erbij. Ad was het langst lid van de club en wij willen hem graag herdenken door de populairste afstand van de KMC mede naar hem te vernoemen. Alle jaren van de KMC heeft Ad de 125/130 km uitgezet. Dit heeft tot gevolg dat de nieuwe route van 120 km de naam Automotions/Ad Harmsen route zal krijgen.

Zoals gewoonlijk zijn wij in oktober weer al opgestart met voorbereidende werkzaamheden voor de organisatie van de achtste editie van de KMC. Een bijzondere editie, maar daar komen we verderop in deze nieuwsbrief nog op terug.De geautomatiseerde voorinschrijving via Ideal werkt naar tevredenheid. Het inschrijfgeld voor 2018 hebben wij ongewijzigd gelaten ten opzichte van 2017; voorinschrijving kost € 11,- en dag inschrijvers betalen € 14,-.

Wij ontvangen julliein ieder geval graag op 16 juni 2018 voor de achtste editie van de Koos Moerenhout Classic op de markt in Steenbergen. 

 

Nieuwe routes.

 

Ieder jaar proberen wij ons evenement weer te verbeteren en als organisatie luisteren wij graag naar onze deelnemers.Na zevensuccesvolle edities vonden wij het tijd om de bestaande routes tegen het licht te houden. Het resultaat hiervan is dat er bij de KMC van 2018 geen vier, maar drie routes gereden kunnen worden: een geheel nieuwe route van 85 km ( Rabobank route ), een vernieuwde route van 120 km ( Automotions/Ad Harmsen route ) en een combinatie van de oude 170 km en 200 km route die 190 km (SMS route ) lang is geworden. In alle routes zitten overigens nog steeds de kenmerken die onze KMC zo mooi maken zoals de Zeeuwse waterwerken, de polders van Goeree Overflakkee en het groene landschap van de Brabantse Wal. Zoals jullie van de KMC gewend zijn, blijven de pauzeposten talrijk en goed gevuld. Start en finish zijn wederom op de markt in het centrum van Steenbergen, waar de deelnemers kunnen rekenen op een hartelijke ontvangst na de geleverde inspanningen. Op de markt zal na aankomst de muziek en gezelligheid weer de boventoon voeren.Met deze vernieuwing denken wij tegemoet te komen aan de wensen van de deelnemers en hun zodoende weer een onvergetelijke dag te bezorgen. In een volgende nieuwsbrief brengen we jullie graag op de hoogte over de goede doelen voor 2018 die begin februari bekend zullen worden.

 

Prijzen

 

Naast een heerlijke fietsdag en een geweldige wielersfeer bij terug komst op de markt in Steenbergen valt er voor de individuele deelnemer ook nog veel te winnen. Aan het einde van de dag gaat er na de 8e editie ook weer een deelnemer naar huis met een gloednieuwe Giant racefiets. Het lot zal beschikken wie van de deelnemers de gelukkige wordt. Daarnaast maken alle deelnemers kans op een gratis verblijf voor twee personen met half pension bij Costa Blanca Cycling, gerund door Eef Brand in Guardamar ( exclusief vlucht). Een mooi en niet al te selectief fietsgebied en altijd mooi weer. Ook Kwaremont Bier is weer aanwezig tijdens de KMC om de sfeer te verhogen en zal een Magnumfles bier ter beschikking stellen om te verloten onder de deelnemers.

 

Drie dagen wielerfeest in Steenbergen

 

In 2018 vindt de KMC vier weken later plaats dan vorig jaar. Dit heeft een gegronde reden.

In verband met het 75-jarig bestaan van Stichting Wielercriterium Steenbergen in 2018 heeft de KNWU Steenbergenaangewezen als organisator van de Nederlandse Kampioenschappen wielrennen voor jongens en meisjes in de categorie 1 t/m 7. Om Steenbergen en de wielersport in zijn algemeenheid te promoten hebben wij gemeend om de handen in een te slaan en mee te gaan in de vaart der volkeren om West-Brabant te promoten als wielergebied bij uitstek. Zo zal er in Steenbergen van 15 t/m 17 juni een driedaags wielerfeest plaats vinden.

Op vrijdag 15 juni is het de beurt aan de Decathlon Dikke Banden Race voor de basisschooljeugd uit de gemeente Steenbergen als schoolactiviteit met aansluitend enige activiteiten voor deze jongeren. Reeds een 6 tal basisscholen uit de gemeente Steenbergen hebben deze activiteit opgenomen in hun lesrooster voor 2018. Na de dikke banden race zal het Nederlands Kampioenschap ID renners ( wielrenners met een beperking ) worden verreden. Tevens zal er deze dag een verzorgde fietsoriëntatietocht plaatsvinden voor de recreatieve fietser uit alle lagen van de bevolking met een passende afsluiting. Deze dag zal worden beëindigd met een Hollandse avond in de feesttent op de Markt.Op zaterdag 16 juni rijden wij onze KMC en opzondag 17 juni worden de NederlandseKampioenschappen wielrennen voor de jeugd verreden op het technisch parcours met veel bochten en vals plat in de binnenstad van Steenbergen. Op deze dag worden tussen de acht- en tienduizend wielerliefhebbers in Steenbergen verwacht.

 

Koos Moerenhout: “Ik kijk uit naar de achtste editie van de KMC en de samenwerking met de organisatie van de Nederlands Kampioenschappen jeugd 1 tot en met 7.Voor mij had een NK altijd iets magisch en ik droomde er van om ooit ook eens die trui te mogen dragen. Ik moest er lang op wachten, maar in 2007 en 2009 werd ik uiteindelijk bij de beroepsrenners kampioen van Nederland.Ik wil alle fietsliefhebbers graag uitnodigen om het nieuwe jaar te starten met een sportief voornemen door in te schrijven voor de KMC en te genieten van de geweldige wielersfeer die Steenbergen in juni gaat bieden”.

 

Vanaf 1 januari 2018 is de voorinschrijving weer geopend en kan iedereen weer voorinschrijven via de website van de Koos Moerenhout Classic:

 

www.koosmoerenhoutclassic.nl.

 

 

Inschrijven Groepen !!!

Via de link hieronder is het mogelijk om groepen in te schrijven van 4 of meer deelnemers.

 De Voorinschrijving is gesloten. Daginschrijving op 25 mei is bij de start nog wel mogelijk  

 

Indien je direct een hele grote groep wilt inschrijven ( + 20 deelnemers ) kan je ook een mail sturen
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij een namenlijst of bijvoorbeeld een excel-bestand . 

Ook bedrijven of organisaties die willen samenwerken of op andere wijzen willen bijdragen aan het 
succes van de Koos Moerenhout Classic mogen contact opnemen met bovenvermeld email adres.

 

Tot ziens op 25 mei 2019 voor de 9e Koos Moerenhout Classic !!

Het team van de Koos Moerenhout Classic heeft de routes voor 2019 vastgesteld, wat zijn de belangrijkste wijzigingen:

De Rabo-bank 85 km route is geheel vernieuwd, klik bovenin de menubalk om de nieuwste versie te bekijken.

De Automotions 120 kilometer is nog geworden. Door het schrappen van enkele lastige passages is de route nog mooier en fietsvriendelijker geworden.

De langste afstand is nu de SMS-Metaal service 210 kilometer route. Er was veel vraag naar een klassieker afstand boven de 200 kilometer. Dus in 2019 is de Koos Moerenhout Classic weer een echte klassieker !!!

Boven in de menubalk vind je meer informatie over de routes.

 

  Koos Moerenhout Classic

N I E U W S – BRIEF

 

Mei 2017

 

Laatste kans voor in te schrijven

13 mei is het weer zover, de zevende editie van de Koos Moerenhout Classic. De routes zijn klaar, alle  voorbereidingen zijn afgerond. De organisatie van de Koos Moerenhout Classic en alle vrijwilligers van RTC de Fatuur zijn er helemaal klaar voor om de deelnemers aan de zevende editie van de KMC weer een onvergetelijke dag te bezorgen. Op de voorinschrijvingslijst prijken ondertussen al weer meer dan 800 wielerfanaten. Dit betekent dat we weer twee winnaars hebben. Wilbert Hagens van de Ciclistas uit Steenbergen zal op zaterdag 13 mei de Automotionsroute van 130 km rijden en als 500e voorinschrijver ontvangt hij van de organisatie een 75 cl fles Kwaremont bier. Evenals 750e voorinschrijver Chris van der Waarden van Les douze Carottes, die de 85 km zal rijden. Schrijf snel in, want ook de 1000e voorinschrijver heeft recht op een 75 cl fles Kwaremont bier, gebrouwen voor kopmannen. Voorinschrijven kan nog tot 6 mei.

De voorinschrijving voor 2017 vastgesteld op € 11,- en de dag inschrijving op € 14,-.

Starten kan op zaterdag 13 mei al om 7:30 uur. De deelnemers op de afstanden 170 km en 200 km kunnen tot 9:00 uur aan hun tocht beginnen. De deelnemers aan de afstanden van 85 km en 130 km mogen nog tot 10:00 uur hun stalen ros bestijgen om de routes van de 7e Koos Moerenhout Classic te gaan bedwingen. 

Finishen in het centrum van Steenbergen kan tot 18:00 uur.

 

45 jaar RTC de Fatuur.

Op vrijdag 7 april was het op de kop af 45 jaar geleden dat RTC de Fatuur werd opgericht.

Zaterdag 8 april werd dit informeel gevierd in clubhuis Partycentrum de Duiventoren in Welberg.

Voor de gelegenheid was een van de oprichters en lid van het eerste uur, Jan Bouwens aanwezig. Tijdens een klein interview met de huidige voorzitter Peter Manders kwamen smakelijke anekdotes ter tafel. Jan is nog in het bezit van het eerste clubshirt en toonde dit trots aan de aanwezige leden.

Overigens rijden er nog twee zonen van Jan bij de huidige clubsamenstelling. Ad Harmsen is al 38 jaar lid van de club en nog steeds actief. Hij heeft daarmee langste lidmaatschap op zijn naam staan. In loop van de gezellige avond werd tevens het nieuwe tenue gepresenteerd dat is aangeschaft ter gelegenheid van het 45 jaar met medewerking van Jumbo supermarkten en DA drogisterij/Parfumerie Ambrizo Oudenbosch.

 

!cid_223925AD-3121-46DA-AD66-0AB1EA34F7CD@dynamic_ziggo

 

Midden in de samenleving

Na vele omzwervingen bij diverse horecagelegenheden in Steenbergen, streek de RTC Fatuur in 2016 neer bij Partycentrum Duiventoren. Van 1975 t/m 1991 organiseerde de club de avond fiets driedaagse die voor iedereen open stond. In 2011, het jaar dat Koos Moerenhout is gestopt met zijn actieve carrière als profwielrenner, heeft de RTC de Fatuur, in samenwerking met Koos Moerenhout, de KMC opgestart. Met een gedeelte van de opbrengst van de KMC worden tevens diverse goede doelen ondersteund. Dit jaar gaat er een gedeelte naar muziekvereniging Volharding Steenbergen. Afgelopen 2 jaar heeft Volharding het project Spelenderwijs van de grond gekregen. Bedoeling van het project is om leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen samen muziek te laten maken en samen in een schoolorkest te laten spelen.  Het tweede goede doel van dit jaar betreft de Steenbergse Gummaruskerk. De monumentale kerk met een toren van 83 meter hoog is de op twee na hoogste kerk van Noord-Brabant. En zoals Koos Moerenhout zegt “Het voelt altijd weer als thuis komen als je in de verte de toren van de Gummaruskerk weer ziet”. In deze tijd waarin vele kerken hun deuren sluiten kan deze parel in het hart van Steenbergen een duwtje in de rug, om het noodzakelijke onderhoud uit te voeren, goed gebruiken.

 

Allemaal Familie

We spreken met Henk Bouwens. Henk is dit jaar 25 jaar lid van RTC de Fatuur en een van de 120 vrijwilligers die de KMC mogelijk maken. “Met het aantal leden van de Fatuur redden we het niet om deze dag rond te krijgen, dus heb ik mijn familie vanaf het begin gevraagd een helpende hand toe te steken”, zegt Henk. Henk is al zes jaar gastheer op pauzepost bij de Oesterdam waar de deelnemers van de 85 km en 130 km passeren. Henk wil de deelnemers, ondank de rijk gevulde pauzeposten adviseren om toch zelf iets mee te nemen voor onderweg. Je weet maar nooit wat er gebeurt zegt hij. Het valt Henk op dat de deelnemers dankbaar zijn voor hetgeen dat hun wordt aangeboden in de pauzeposten.

 

 

 

“In onze familie staat de KMC ieder jaar rood omcirkeld en dat is gelukkig bij al onze leden zo. We zijn dan ook verschrikkelijk blij met de medewerking van de aanhang binnen onze  club” zo besluit Henk.

 

Prominenten

Van zelfsprekend is Koos Moerenhout zelf ook weer van de partij. Koos zal tussen 9.30 uur en 10.00 uur vetrekken vanaf de markt voor de Automotionstocht van 130 km. Er zijn dit jaar ook weer diverse prominenten die Koos zullen vergezellen op zijn tocht langs de Phlipsdam, Oesterdam en Brabantse Wal.  Zo zal Anouska Koster aanwezig zijn. Zij werd na een zinderende finale vorig jaar Nederlands Kampioene op de Brouwersdam bij de dames. Ook Bart van Est en Guus Bierings, Wereldkampioen ploegentijdrit In 1978 zijn erbij. Een prestatie waar je als je ouder wordt steeds meer met trots op terug kijkt, aldus Bart. Oud prof coureurs Kees Bal, Peer Maas en Aad van den Hoek zijn vaste gasten tijdens de KMC en ook Jacques van Meer is er natuurlijk weer. De handbikers van het Rijndam Race team nemen dit jaar ook weer deel aan de KMC. De handbikers rijden de tocht van 85 kilometer in voorbereiding op een buitenlandse wedstrijd. Tegelijkertijd zullen de Rijndam Racers de KMC gebruiken om hun sport te promoten. Zij verschijnen maar liefst met een groep van 18 mensen aan de start.

 

Christ Antonnissen op de markt

Tijdens de Koos Moerenhout Classic zal er een grote tent tussen de terrassen op de Markt worden opgebouwd. Ook zullen er diverse stands aanwezig zijn van diverse sponsoren. Naast  de levendigheid van de vele deelnemers en muziek van DJ Roy, zal dweilband de Primurkus live muziek op de Markt brengen om de feestvreugde en de euforie van een geslaagde tocht te verhogen. In de loop van de middag zal plaatselijk zangtalent Christ Antonissen optreden op de markt. Christje staat garant voor sfeer en gezelligheid. Tevens zal er aansluitend nog een artiest optreden.

 

Belangeloze medewerking

Er zijn verschillende bedrijven die belangeloos hun medewerking verlenen aan de Koos Moerenhout Classic. Onder hen de firma van Meir aan de oude veiling in Steenbergen Zuid, carrosseriebouw van Beurden op industrieterrein prins Reinierpolder I en firma van Tilburg op industrieterrein Prins Reinierpolder II. Sinds het begin van de KMC stellen deze bedrijven hun privéterrein beschikbaar. Ook van Os Medical op industrieterrein Reinierpolder II heeft dit jaar hun parkeerterrein beschikbaar gesteld voor deelnemers aan de KMC, zodat de deelnemers met gemak en een gerust hart hun auto kunnen parkeren. De organisatie is deze bedrijven zeer erkentelijk.

 

Prijzen

Naast een heerlijke fietsdag met hopelijk schitterend weer valt er dit jaar ook weer veel te winnen bij de Koos Moerenhout Classic. Aan het einde van de dag gaat er na de 7e editie ook weer een deelnemer naar huis met een gloednieuwe Giant Contend SL2 racefiets. Het enige wat je daarvoor moet doen is inschrijven en deelnemen aan een van de afstanden tijdens de KMC op 13 mei 2017. Het lot zal bepalen wie de gelukkige wordt.

 

       giant                              kwaremont-bier-and-bottle

 

Daarnaast maken alle deelnemers kans op een gratis verblijf voor twee personen met half pension bij Costa Blanca Cycling, gerund door Eef Brand in Guardamar (exclusief vlucht). Een mooi en niet al te selectief fietsgebied en altijd mooi weer. Ook Kwaremont Bier, gebrouwen voor kopmannen, is weer aanwezig tijdens de 7e KMC en stelt een Kwaremont wieleroutfit en een Kwaremont cadeaupakket ter beschikking om te verloten onder de deelnemers.

 

Maaltijdsoep

Onder het devies “verandering van spijs doet eten” heeft de organisatie vorig jaar een maaltijdsoep aangeboden in plaats van de traditionele pasta maaltijd. Gezien het grote aantal positieve reacties op deze aanpassing staat er bij terugkomst op de markt ook dit jaar weer een maaltijdsoep klaar voor alle deelnemers.

 

Koos Moerenhout: “Gezelligheid en sportiviteit staan voorop bij de KMC. Sponsoren, toerclub de Fatuur en alle vrijwilligers zullen er weer alles aan doen om u te laten genieten van de fiets en onze mooie omgeving. We nodigen u dan ook van harte uit om via www.koosmoerenhoutclassic.nl in te schrijven voor een van de vier uitdagende routes en verwelkomen u graag op de Markt in Steenbergen. Afspraak op 13 mei vanaf 7:30 uur.”

 

 

Voorinschrijving via de website van de Koos Moerenhout Classic:

 

     www.koosmoerenhoutclassic.nl.

Klik op de link hieronder als je vanuit het buitenland wilt inschrijven

Cllick on the link below for foreign partcipants

De voorinschrijving is gesloten  

Inschrijven bij de start op 25 mei is voor alle afstanden ook mogelijk.

 

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden voor deelname aan de Koos Moerenhout Classic 2019

 

 

·        Deelname is alleen mogelijk voor ingeschreven deelnemers.

 

·        Bij inschrijving krijgt elke deelnemer een inschrijf/stempelkaart als bewijs van deelname.

 

·        Met het accepteren van de inschrijf/stempelkaart verklaren deelnemers dat zij voor het volbrengen van de tocht voldoende gezond zijn en dat zij beschikken over een deugdelijke fiets.

 

·        Het karakter van de fietstochten is geen wedstrijd, maar een vrije toertocht.

 

·        Deelnemers gedragen zich volgens de regels van goed fatsoen en hebben respect voor overige weggebruikers, voor de natuur en het milieu.

 

·        Deelnemers zijn zich volledig bewust van alle risico's welke deelname met zich mee kunnen brengen. Zij waken over hun eigen veiligheid en de veiligheid van overige weggebruikers.

 

·        Deelnemers rijden voor eigen risico. Zij zijn gewone verkeersdeelnemers en zijn als zodanig gehouden aan de wettelijke verkeersregels.

 

·        Het dragen van een valhelm is verplicht.

 

·        Deelnemers moeten onverwijld de aanwijzingen van de organisatie volgen.

 

·        De organisatie is jegens deelnemers en derden in geen geval aansprakelijk voor ongevallen, materiële en immateriële schade en (ernstige) letselschade, waaronder schade als gevolg van overlijden.

 

 

·        Deelnemers kunnen bij wangedrag van verdere deelname en deelname in komende jaren worden uitgesloten. 

 Koos Moerenhout Classic

 

N I E U W S - BRIEF

 

 

 

7e editie Koos Moerenhout Classic

 

Hoewel het nog goed is te doen om op de racefiets een rondje te rijden met de huidige temperaturen, zullen velen van jullie voornamelijk gebruik maken van de mountainbike, spinnen op de sportschool of gewoon genieten van rust in de winter.

Het blijft in ieder geval belangrijk om je goed te kleden als je naar buiten gaat. Dat maakt dan ook weer meteen het verlangen los naar de dagen dat je weer kunt fietsen in korte broek en korte mouwen. Hoe korter de dagen, hoe groter het verlangen naar de zomertijd. Zeker rond de kortste dag van het jaar en met de kerstdagen voor de deur gaan de gedachten weer uit naar het komende fietsseizoen.

Noteer het vast in de agenda, de Koos Moerenhout Classic van 2017 is vastgesteld op zaterdag 13 mei. Onze voorbereidende werkzaamheden zijn alweer in volle gang en ook van de zevende editie van de KMC gaan we weer een spektakel stuk maken.

Ieder jaar proberen wij de tocht weer te verbeteren.

Wij ontvangen jullie in ieder geval graag op 13 mei 2017 voor de zevende editie van de Koos Moerenhout Classic op de markt in Steenbergen.    

 

Voorinschrijving geopend vanaf 1 januari    

 

Na zes succesvolle edities zijn de commissieleden van de organisatie van de Koos Moerenhout Classic er helemaal klaar voor om de deelnemers aan de zevende editie van de KMC weer een onvergetelijke dag te bezorgen. Ook voor 2017 zijn er weer een aantal aanpassingen gedaan in de verschillende routes. In het laatste gedeelte van de tocht zijn een paar knelpunten verwijderd, waardoor de tochten nog veiliger zijn geworden. Zodoende kunnen de deelnemers weer maximaal genieten van de Zeeuwse waterwerken, de polders van Goeree Overflakkee en het groene landschap van de Brabantse Wal. Zoals jullie van de KMC gewend zijn zullen de pauzeposten weer rijkelijk zijn gevuld. Start en finish zijn wederom op de markt in het centrum van Steenbergen, waar de deelnemers kunnen rekenen op een hartelijk ontvangst na de geleverde inspanningen. Op de markt zal na aankomst de muziek en gezelligheid weer de boventoon voeren. Ook de komende editie zijn er weer vier uitdagende fietsroutes. De afstanden zijn door de wijzigingen enigszins aangepast. De Raboroute blijft 85 km, de Automotionsroute wordt 130 km, de SMS Metaalserviceroute wordt 170 km en de Jumboroute blijft 200 km. In een volgende nieuwsbrief brengen we jullie graag op de hoogte over de goede doelen voor 2017 die begin februari bekend zullen worden.

 

Prijzen

 

Naast een heerlijke fietsdag valt er voor de individuele deelnemer ook nog veel te winnen. Aan het einde van de dag gaat er na de 7e editie ook weer een deelnemer naar huis met een gloednieuwe Giant racefiets. Het lot zal beschikken wie van de deelnemers de gelukkige wordt. Daarnaast maken alle deelnemers kans op een gratis verblijf voor twee personen met half pension bij Costa Blanca Cycling, gerund door Eef Brand in Guardamar ( exclusief vlucht). Een mooi en niet al te selectief fietsgebied en altijd mooi weer. Ook Kwaremont Bier is weer aanwezig tijdens de KMC om de sfeer te verhogen en zal een Magnumfles bier ter beschikking stellen om te verloten onder de deelnemers. TC Tube heeft er vorig jaar veel plezier aan beleefd. Bij voorinschrijving zullen jullie merken dat deze is geautomatiseerd via Ideal. Door de extra kosten dat dit met zich meebrengt is de voorinschrijving voor 2017 vastgesteld op € 11,- en de dag inschrijving op € 14,-.

 

 

Koos Moerenhout: “Ik ben hartstikke trots dat we met behulp van onze sponsoren en vrijwilligers kunnen uitkijken naar de 7e editie van het gezellige en gerenommeerd fietsevenement zoals de KMC inmiddels bekend staat. Ik wil alle fietsliefhebbers dan ook graag uitnodigen om het nieuwe jaar te starten met een sportief voornemen en in te schrijven voor de KMC.

 

 

Vanaf 1 januari 2017 is de voorinschrijving weer geopend en kan iedereen weer voorinschrijven via de website van de Koos Moerenhout Classic:

 

 

       www.koosmoerenhoutclassic.nl.

  

 

 

RTC de Fatuur, Koos Moerenhout en alle betrokkenen zijn van plan om u met de 9e editie van de KMC een geweldige dag voor te schotelen.

 

Er zijn ditmaal diverse aanpassingen, w.b.t. de routes. Zo zijn er in 2019 wederom drie afstanden. 
Klik in de menu balk op de ‘Routes KMC’ voor alle info.
 
Starttijd: 07:30 - 10:00 uur
 
Startlokatie: De Markt in Steenbergen
 
Eindcontrole: 17:00 uur
 

Alle routes zijn met duidelijke pijlen aangegeven.

 

Klik hier om direct in te schrijven 

 

Inschrijven kan vanaf 1 januari om 0:00 uur, dus voordat de champagne kurken knallen, even naar de KMC-site!

Voorinschrijven kost dit jaar €  11,00 voor alle afstanden.

De voorinschrijving stopt op 17 mei 2019.
 

 

Indien het maximum van 2.500 deelnemers nog niet is bereikt zal het mogelijk zijn om op zaterdag 25 mei bij de start in te schrijven. De kosten zullen bij daginschrijving  € 14,- bedragen.

Voorinschrijvers krijgen in de weken voorafgaand aan de 9e Koos Moerenhout Classic, via mail bericht met hierbij de startkaart en een parkeerkaart. Plaats de parkeerkaart onder uw voorruit.

De startkaart is tevens de controle- / stempelkaart voor onderweg.

We wensen u veel succes bij de voorbereiding op de 9e Koos Moerenhout Classic.

Tot 25 mei  !!! 

 

 

 

 

 

 

 

210 km SMS Metaalservice route
 
 
De klassieker van de drie KMC routes, de SMS-Metaal Service 210 km route! Na de uitstap over de Brouwersdam in 2018 hebben we de route voor dit jaar moeten aanpassen wegens de triathlon Goeree Overflakkee, die gelijkertijd aan de KMC, op de Brouwersdam wordt gehouden.
 
De route geadopteerd door SMS Metaalservice, zou net zo goed "de Zeeuwse Waterwerken Route" mogen heten, want alvorens aan te sluiten op de 120 km route, staan Neeltje Jans en de Zeelandbrug op het programma en doet u ook de Philipsdam en Oesterdam aan. Het is dus niet alleen een lange tocht maar ook een zware. Na een illustere tocht kunt u op de Markt in Steenbergen, genieten van een heerlijke Kwaremont.
 
De eerste pauzepost vindt u bij de haven in Oude Tonge , dit is na 42 km.
De tweede pauzepost vindt u bij Wijnhoeve de Kleine Schorre in Dreischor, dit is na  63 km.
De derde pauzepost vind u bij het Watersnoodmuseum, dit is na 125 km. 
De vierde pauzepost vindt u bij de Kettingdijk, voorafgaand de Oesterdam. Dit is na 162 km. Na deze post kun u de langste route afsnijden zodat u na 180 kilometer weer in Steenbergen bent.

De vierde pauzepost vindt u in Woensdrecht, dit is na 185 km. 

 

 

Het parcours van de "Rabobank 85 km route” is zo goed als gelijk aan die van de 2018 editie.
 
Net als de andere routes vertrekt deze tocht richting Dinteloord. Voordat u dit dorp bereikt, buigt deze route af naar oostelijke richting (waar de overige tochten hun weg rechtdoor vervolgen). Het unieke van deze route is dat er geen dam in zit en u kunt genieten van open weiden, kronkelige Brabantse weggetjes en meer wegen door bosrijk gebied, alvorens weer aan te sluiten bij de andere routes. 
 
De eerste pauzepost vindt u na zo’n 30 km aan de Heijstraat in Wouwse Plantage
De tweede pauzepost vindt u bij de Rijzende weg in Woensdrecht. Dit is na 58 km.

 

 

 

Klik hier om deze route via Strava te bekijken.

Of direct te downloaden

Let op !!! De routes kunnen in de loop van het jaar nog wijzigen door wegopbrekingen of omleidingen.
Check enkele dagen voor vertrek nog de definitieve routes.

 

 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Koos Moerenhout Classic.

Volg de KMC ook
via facebook : klik hier

volg mijn persoonlijke
facebook-pagina : klik hier

Voor mijn twitter-
account : klik hier

of volg mij ook
op Instagram : klik hier

 

Zo hoef je in het vervolg niets meer van de Koos Moerenhout Classic te missen !!

 

 

 

 

Starnummer   Naam                                            Plaats                                   afstand

1 Koos Moerenhout Steenbergen Nb 120 km
2 Mark Nijsse Bergen op Zoom 120 km
3 Ronald Kolk Oud-Vossemeer 210 km
4 Cees Mathijssen Roosendaal 210 km
5 Theo Jukes Sprundel 210 km
6 Ilse Mathijssen Bosschenhoofd 210 km
7 Jörgen Mathijssen Bosschenhoofd 210 km
8 Lars van de Wouw Steenbergen Nb 210 km
9 Toon Jansen Roosendaal 210 km
10 Mijndert van Nimwegen Stad aan 't Haringvliet 120 km
11 Corry Kerstens Wouw 120 km
12 Joost Meerman Halsteren 120 km
13 Leo Meerman Bergen op Zoom 120 km
14 Teun Polak Dinteloord 120 km
15 Miquelle Bousema Monster 120 km
16 Richard van der veen Enschede 120 km
17 Frank Stoop Etten-Leur 210 km
18 Leen Stroop Wouw 210 km
19 Hans Stolk Dirksland 120 km
20 Arnold Walta Nijmegen 120 km
21 Bart-Willem van Rijn Delft 210 km
22 Ruud emmer Roosendaal 210 km
23 Peter Verrijp Fijnaart 120 km
24 Olaf van Dijk Nigtevecht 120 km
25 Ad Scheele Kapelle 120 km
26 Idith Scheele Kapelle 120 km
27 Paul Clancy Delft 210 km
28 Werner Kastelein Dordrecht 85 km
29 Frie van Huffel Bergen op Zoom 85 km
30 Jan van Gurp Steenbergen Nb 85 km
31 Jan Overbeek Dordrecht 85 km
32 Frank Nesse Schiedam 210 km
33 Wico Kamping Schiedam 85 km
34 Piet de Rooij Bergen op Zoom 120 km
35 Kees Gelsema Steenbergen Nb 120 km
36 Jan Kranendonk Steenbergen Nb 85 km
37 Ron Hout Lieveren 210 km
38 Gerard Clarijs Steenbergen Nb 120 km
39 Gerrit verwaal Schiedam 120 km
40 Robert Buyle Roosendaal 210 km
41 Roel van Trier Roosendaal 120 km
42 Michiel Leenders Roosendaal 210 km
43 Rien van Zundert Dinteloord 85 km
44 Janwillem Hekman Etten-Leur 120 km
45 Marcel draaijers Waarde 120 km
46 Pieter Pietjouw Dinteloord 210 km
47 Bert Spier Oud-Beijerland 120 km
48 Frank Schoonen Bergen op Zoom 120 km
49 Simon Jan de Klerk Roosendaal 210 km
50 Ralph Kröber Breda 210 km
51 Toon Nagtzaam Fijnaart 210 km
52 Bram van der Welle Melissant 120 km
53 Wim Mouws Rucphen 210 km
54 Juul IJzermans Willemstad 210 km
55 Jan van der Welle Sommelsdijk 120 km
56 Gerard van der Heijden Roosendaal 120 km
57 Norbert Jaspers Dinteloord 210 km
58 Fons de Visser Hengelo 120 km
59 Kees Haas Bergen op Zoom 120 km
60 Ad van Sittert Steenbergen 85 km
61 Jacob van der Meijde Oud Beijerland 120 km
62 Peter Blommensteijn Bergschenhoek 120 km
63 Elly Heuts Dinteloord 85 km
64 Peter de Stigter Bergeschenhoek 85 km
65 Dick Moerman Kruisland 120 km
66 Rene Baarendse Steenbergen 85 km
67 Brendan van der Meer Tholen 120 km
68 Aime de Bock Roosendaal 210 km
69 Marco Willeboer Kruiningen 120 km
70 Niels Willeboer Krabbedijke 120 km
71 Jan Hillebrand Noordgouwe 120 km
72 Erik Bakker Bergschenhoek 85 km
73 Anton Vervloet De Kleppers 120 km
74 Kees Hendriks De Kleppers 120 km
75 Joop Geelhoed De Kleppers 120 km
76 Pascal Pompies De Kleppers 120 km
77 Johan de Haan De Kleppers 120 km
78 Wim Mol De Kleppers 120 km
79 Huub Cornelissen De Kleppers 120 km
80 Ad de Jong Oud Gastel 120 km
81 Peter Winters Bergen op Zoom 85 km
82 Marc van den Bergh Halsteren 210 km
83 Francois Otto Steenbergen 85 km
84 Dorothea van Vliet Roosendaal 210 km
85 Roy Huynen Lepelstraat 85 km
86 Ronald Goossens Lepelstraat 85 km
87 Thomas Muller Breda 210 km
88 Leon van Loon Halsteren 85 km
89 Boudewijn Hulsman Bergen op Zoom 120 km
90 Joop Petie Bergen op Zoom 120 km
91 Michel van Tilborg Bergen op Zoom 120 km
92 Maickel Suykerbuyk Bergen op Zoom 120 km
93 Monique van Gurp Steenbergen 85 km
94 Johan van Oost Tholen 120 km
95 Liesbeth van Oost Haarlem 120 km
96 Walter Hovestadt Den Helder 120 km
97 Hans Dormisse Grijpskerke 120 km
98 Leo Noordijk Noordgouwe 120 km
99 Rene Bruijstens Amstelveen 120 km
100 Carlo Uijtdehaag Roosendaal 120 km

  

 

 

 

 

 

 

Starnummer   Naam                                            Plaats                                   afstand

101 Frank van der Hul Roosendaal 210 km
102 Leo Noordijk Bergen op Zoom 120 km
103 Peter Meetsma Kruisland 120 km
104 Kees Vd Aarssen Roosendaal 120 km
105 Marcel Ligthart Steenbergen Nb 210 km
106 Clazien van Vlimmeren Steenbergen Nb 85 km
107 Jasper van der Kloof Rijsbergen 210 km
108 Rinus Maat Spijkenisse 120 km
109 Jan Deckers Roosendaal 85 km
110 Martin Lanting Rotterdam 85 km
111 PCM van den Brand Hoeven 120 km
112 Joep Versluis Hellevoetsluis 120 km
113 Willem Willeijns Spijkenisse 120 km
114 Richard van Lijssel 's-Hertogenbosch 210 km
115 Arjan van Meggelen Zuidland 120 km
116 Jac Prop Bergen op Zoom 85 km
117 Joyce Michielsen 's-Gravenhage 85 km
118 Will Michielsen Rijen 85 km
119 Marije Vreeswijk Sommelsdijk 85 km
120 Jan Groen Middelharnis 210 km
121 Henri van Merrienboer Roosendaal 85 km
122 Ton Buys Oude Tonge 120 km
123 Eric Langelaan Roosendaal 210 km
124 Thijs de Baat Steenbergen 210 km
125 Jac Braat Rucphen 85 km
126 Willem Ossewijer Oude Tonge 120 km
127 Theo de Vette Schipluiden 120 km
128 Matthias den Toom Dordrecht 120 km
129 Ben van Steen Roosendaal 85 km
130 Nico van Lancker Gavere (B) 120 km
131 Andre van der Velden Berkel en Rodenrijs 120 km
132 Steven de Waal Bruinisse 120 km
133 Edward Knulst Berkel en Rodenrijs 120 km
134 Jan van Treijen Bergen op Zoom 120 km
135 Niels Pelle Bergen op Zoom 120 km
136 Wim van der Kooij Barendrecht 85 km
137 Robbert de bruijn Tilburg 210 km
138 Geert van Beek Bergen op Zoom 120 km
139 Wouter de Haan Bergen op Zoom 120 km
140  Mirjana Schaap  Stavenisse  120 km 
141 Ton van Tilburg Roosendaal 85 km
142 Peter Hofland Roosendaal 210 km
143 Toon van Elsakker Bergen op Zoom 85 km
144 Frank Paalvast Nieuwerkerk aan den IJssel 120 km
145 Piet Vroman Roosendaal 120 km
146 Henk van der Mark Poortvliet 120 km
147 Laura Broos Breda 85 km
148 Fons Broos Roosendaal 85 km
149 Patrick Bechtum Hellevoetsluis 120 km
150 Kees Houtepen Kruisland 120 km
151 Paul Vermeulen Seacontractors 120 km
152 Bryn Smith Seacontractors 120 km
153 Laurens Korporaal Seacontractors 120 km
154 Roland Meijer Seacontractors 120 km
155 Bram van den Broecke Seacontractors 120 km
156 Matthieu Moerman Seacontractors 120 km
157 Paul van 't Hof Seacontractors 120 km
158 Stefan de Jong Seacontractors 120 km
159 Jody Sheilds Seacontractors 120 km
160 Wieger Rademakers Seacontractors 120 km
161 David Hyne Jones Seacontractors 120 km
162 Paul Baker Seacontractors 120 km
163 Ferry de Vendt Seacontractors 120 km
164 Tonny de Bruin Seacontractors 120 km
165 Bart Peeters Seacontractors 120 km
166 Mieneke Bosschaert Seacontractors 120 km
167 Rudolf de Jong Seacontractors 120 km
168 Eddy dan der Star Seacontractors 120 km
169 Corne Stoutjesdijk Tholen 120 km
170 Juliet Stoutjesdijk Tholen 120 km
171 Arie Penning Halsteren 120 km
172 Rob Stolk Breda 210 km
173 Sjoerd Bijlsma Steenbergen 85 km
174 Connie Dobbelaar Steenbergen 85 km
175 Corne Stolwerk Bergen op Zoom 120 km
176 Co Oerlemans Steenbergen 210 km
177 Arnold van Oosterhout Boxtel 85 km
178 Ellzs Smits Kerkwerve 85 km
179 Cees Jansen Nuland 85 km
180 Kees van Tilburg Halsteren 85 km
181 Connie Voorbeijtel Nieuwerkerk 85 km
182 Wijp van Ree Oud Gastel 120 km
183 Robert van der Lee Vleuten 120 km
184 Karel de Bruijn Halsteren 120 km
185 Marcel van de Voorde Breda 120 km
186 Perry Ernest Wouw 85 km
187 Eric Bosma Halsteren 85 km
188 Tonnie Tuns Oude Tonge 120 km
189 Rien van Brussel Oude Tonge 120 km
190 Erik Swuste Steenbergen 120 km
191 Esther Melaard De Bilt 120 km
192 Cora de Wit Ossendrecht 85 km
193 Mart de Wit Ossendrecht 120 km
194 Marijn Barendregt Piershil 120 km
195 Benno Margraf Wijk en Aalburg 120 km
196 Jolinde Rook Wijk en Aalburg 120 km
197 Izak Kerelse 's Gravenpolder 120 km
198 Michel Hooft Brielle 120 km
199 Marcel van Brussel Sommelsdijk 120 km
200 Ad Scheele Kapelle 85 km

  

 

 

 

 

 

 

Starnummer   Naam                                            Plaats                                   afstand


 

201 Renger Jellema Utrecht 210 km
202 Kees damen Rijsbergen 120 km
203 Geert van Nispen Bergen op Zoom 85 km
204 Ad lugtenburg Dirksland 120 km
205 Maurice meulenkamp Wouw 120 km
206 Marc Sloot Bergen op Zoom 120 km
207 Ivo Buijsen Bergen op Zoom 210 km
208 Cees Floren Ossendrecht 85 km
209 Vanessa Floren Ossendrecht 85 km
210 Freek de Rooy Bergen op Zoom 85 km
211 Jack Hommel Oud-Vossemeer 210 km
212 Daphne Vellema Brielle 85 km
213 Jeffrey Rijneveen Bergen op Zoom 120 km
214 Tom Raats Bergen op Zoom 120 km
215 Jeroen Sanen Bergen op Zoom 120 km
216 Ben Bremer Ridderkerk 120 km
217 Fred Mutsaers Ridderkerk 120 km
218 Gerben Thoen Naaldwijk 85 km
219 Patrick Burger Naaldwijk 85 km
220 Marco de Snoo Hendrik-Ido-Ambacht 120 km
221 Arnold Buik Ridderkerk 85 km
222 Peter Hofman Ridderkerk 120 km
223 Ton Ringlever Ridderkerk 120 km
224 Auke van Santen Ridderkerk 85 km
225 Jaap Verhoeven Ridderkerk 120 km
226 Leo van der Spoel Ridderkerk 120 km
227 Peter van Tilburg Bergen op Zoom 85 km
228 Patrick Seay Lokeren (B) 120 km
229 Marina Jacobs Lokeren (B) 120 km
230 Ludy SMS Metaal Service 210 km
231 Henk Hoedelmans SMS Metaal Service 210 km
232 Peter Meissen SMS Metaal Service 210 km
233 Edwin van Terheijden SMS Metaal Service 210 km
234 Terry Pietjouw SMS Metaal Service 210 km
235 Rob Poelwijk   SMS Metaal Service 210 km
236 Roland SMS Metaal Service 120 km
237 Ron SMS Metaal Service 120 km
238 Andre de Jong SMS Metaal Service 120 km
239 Francois Moelands  SMS Metaal Service 120 km
240 Gerard Krijnen SMS Metaal Service 120 km
241 Cindy SMS Metaal Service 85 km
242 Edwin SMS Metaal Service 85 km
243 Robert van Kaam SMS Metaal Service 85 km
244 Jessika van Zitteren SMS Metaal Service 85 km
245 Arno van Eekelen SMS Metaal Service 85 km
246 Patrick de Crom SMS Metaal Service 85 km
247 Danielle de Crom SMS Metaal Service 85 km
248 Matty van Dongen SMS Metaal Service 85 km
249 Richard Menheere SMS Metaal Service 85 km
250 Peter Pijpers SMS Metaal Service 85 km
251 Leo Dam SMS Metaal Service 85 km
252 Ad van Luijken  SMS Metaal Service 85 km
253 Vanessa van Beers Roosendaal  120 km
254 Steve Roubos Alblasserdam 120 km
255 Ger van Opstal Pijnacker 210 km
256 Koen van Sprundel Halsteren 120 km
257 Patrick van Sprundel Halsteren 120 km
258 Floyd Aanen Roosendaal 85 km
259 Marco Dierks WTC Heij=Fijn 85 km
260 Lars Dierks WTC Heij=Fijn 85 km
261 Adwin de Gast WTC Heij=Fijn 85 km
262 Arie Leijten WTC Heij=Fijn 85 km
263 Ad Dierks WTC Heij=Fijn 85 km
264 Free Freijters WTC Heij=Fijn 85 km
265 Peter Kannekens WTC Heij=Fijn 85 km
266 Piet Polak WTC Heij=Fijn 85 km
267 Arjan Nouwen WTC Heij=Fijn 85 km
268 Cornald Nuiten WTC Heij=Fijn 85 km
269 Marcel Matthee WTC Heij=Fijn 85 km
270 Hans Krijger WTC Heij=Fijn 85 km
271 Dennis Pieterse WTC Heij=Fijn 85 km
272 Bjarne Meijers WTC Heij=Fijn 85 km
273 Dennis Wennekers Steenbergen 120 km
274 Adri Schelling Numansdorp 120 km
275 Wilma Sewalt Drunen 85 km
276 Ruud Hoogsteder Rotterdam 85 km
277 Michiel Koster van Groos Bussum 85 km
278 Hans Hoogendijk Bussum 85 km
279 Ad Timmermans TTC Halsteren 85 km
280 Jan Jansen TTC Halsteren 85 km
281 Arie Smaling TTC Halsteren 85 km
282 Marc Lightenberg TTC Halsteren 85 km
283 Eddie Hage TTC Halsteren 85 km
284 Danny Schot TTC Halsteren 85 km
285 Maickel Sebrechts TTC Halsteren 85 km
286 Hans Heyt TTC Halsteren 85 km
287 Jan van Loon TTC Halsteren 85 km
288 Vangelis Leiendecker TTC Halsteren 85 km
289 Martin van Loon TTC Halsteren 85 km
290 Alwin Don TTC Halsteren 85 km
291 Jeroen van Someren TTC Halsteren 85 km
292 Martha Canfijn Pink Angels 85 km
293 Elles de Jong Pink Angels 85 km
294 Maud van Dijk Pink Angels 85 km
295 Angelique Korbijn Pink Angels 85 km
296 Sjouke Hoogstra D'n Hector 85 km
297 Emile Hovers D'n Hector 85 km
298 Leon Leppers D'n Hector 85 km
299 Antos Scholten D'n Hector 85 km
300 Edwin van de Pas D'n Hector 85 km

 

 

 

 

Deelnemers 2019

De deelnemers die zijn ingeschreven en waarvan de betaling is verwerkt zien hun naam op de onderstaande pagina's met deelnemers-lijsten terug komen.

Omdat hierbij nog een kleine handmatige actie vereist is, kan het mogelijk zijn dat je naam pas enkele uren na je inschrijving in de deelnemers-lijsten zichtbaar wordt. Als je naam na enkele dagen nog niet op de lijsten vermeld staan kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  

Kom je jezelf of je fiets-genoot(e) niet tegen in de deelnemerslijsten, zoek dan rechtsboven via de zoekfunctie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Starnummer   Naam                                            Plaats                                   afstand

301 Daan Geense Zaamslag 120 km
302 Ken Stokmans Bergen op Zoom 120 km
303 Richard Lambert Kruisland 120 km
304 Justin Hanny Westknollendam 210 km
305 Aad Augustinus Kwintsheul 210 km
306 Heidi Vos Heerle 85 km
307 Wilco Zwijgers Zuid-Beijerland 210 km
308 Bram Vos Roosendaal 85 km
309 Lauw Meeuwisse Fijnaart 120 km
310 Louis de Nijs Roosendaal 85 km
311 Chantal de Nijs Roosendaal 85 km
312 Rob van Noort Dinteloord 85 km
313 Jeroen Wennekers Elst 120 km
314 Sjaan Moerenhout Achthuizen 85 km
315 Nelly Moerenhout Achthuizen 85 km
316 Ed Wittekoek Vlaardingen 120 km
317 Janneke van der Wegen Steenbergen 85 km
318 Karin Verheij Dordrecht 85 km
319 Sjaak van der Steen Goes 120 km
320 Leendert Visser Halsteren 120 km
321 Jan van Eekelen Goes 120 km
322 Veselin Todorov Spijkenisse 85 km
323 Wil Mathijssen Oud Gastel 120 km
324 Rob van Noort Steenbergen 85 km
325 Peter Fluiter Roosendaal 85 km
326 Elin Fluiter Roosendaal 85 km
327 Quinten van de Linde Kloetinge 120 km
328 Fleur Dieleman bergen op Zoom 85 km
329 Hans Winkels Steenbergen 85 km 
330 William van Benten Halsteren 85 km 
331 Frans Verkade Schiedam 85 km 
332 Ton van Gelderen Maasland 210 km
333 Dorrit Verkade Schiedam 85 km 
334 Erwin Gelens Breda 210 km 
335 Leo van den Doel Oude-Tonge 85 km 
336 Jord Verheezen Kruisland 120 km 
337 Patrick Verheezen Kruisland 120 km 
338 Aad van Dijk Delft 210 km 
339 Piet Bolier Sint Pietersland 120 km 
340 Ruud Duijvestijn 's-Gravezande 210 km 
341 Peter Boots Renesse 120 km 
342 Tom Elsten Eindhoven 120 km 
343 Herman Stokkermens Hoeven 210 km 
344 Ed Rosing Vlaardingen 120 km 
345 Rita Alderliesten Halsteren 85 km 
346 Johan Rolfers  TTC Halsteren 85 km 
347 Peter v.d. Ent  TTC Halsteren  85 km 
348 Cees Elsten  Martens2wielers Rucphen 85 km 
349 Jos Elsten Martens2wielers Rucphen 85 km 
350 Wim Braspenning  Martens2wielers Rucphen  85 km 
351 Harrie van Rijkevorsel  Martens2wielers Rucphen  85 km 
352 Jan Matthijssen  Martens2wielers Rucphen  85 km 
353  Hans de Rooij Martens2wielers Rucphen  85 km 
354 Jeroen Husson Etten-Leur 210 km
355 Arnold van Lenten Sommelsdijk 120 km
356 Nicky Uitdewilligen Oud Gastel 210 km
357 Ronald van Beek Oud Gastel 210 km
358 Kees Dietvorst Bergen op Zoom 85 km
359 Koos Hulsen Steenbergen 85 km
360 Eric van Hoof Wouw 85 km
361 Nick Reuvers Oudenbosch 120 km
362 Henk van Overveld Zegge 120 km
363 Peter Verheijen Team Onbeperkt Stadlander 85 km
364 Ronnie Verhofstad Team Onbeperkt Stadlander 85 km
365 Tonny Haverkamp Team Onbeperkt Stadlander 85 km
366 Leo Kelders Team Onbeperkt Stadlander 85 km
367 Bram Mertens Team Onbeperkt Stadlander 85 km
368 Robbert Boon Team Onbeperkt Stadlander 85 km
369 André Polfliet Team Onbeperkt Stadlander 85 km
370 Nanko Klein Past Team Onbeperkt Stadlander 85 km
371 Cees Ploeg Team Onbeperkt Stadlander 85 km
372 Frank Mous Team Onbeperkt Stadlander 85 km
373 Merijn van der Male Team Onbeperkt Stadlander 85 km
374 André Landa Team Onbeperkt Stadlander 85 km
375 Peter Kruf Team Onbeperkt Stadlander 85 km
376 Ad Hendriks Team Onbeperkt Stadlander 85 km
377 Corrie van den Brand Team Onbeperkt Stadlander 85 km
378 Arjon Buijssen Team Onbeperkt Stadlander 85 km
379 Jordy Bosma Team Onbeperkt Stadlander 85 km
380 Joke Franken Team Onbeperkt Stadlander 85 km
381 Kimberly Kamman Team Onbeperkt Stadlander 85 km
382 Stefan van Loon Team Onbeperkt Stadlander 85 km
383 Willem Maas Team Onbeperkt Stadlander 85 km
384 Artwin Otte Databyte 120 km
385 Teun Polak Databyte 120 km
386 Jac van Meer Databyte 120 km
387 Bastiaan Sluimers Databyte 120 km
388 Herman Vermeer Databyte 120 km
389 Johan Laros Databyte 120 km
390 Wim Both Databyte 120 km
391 Heiko Hoogendijk Databyte 120 km
392 Evert Bonte Databyte 120 km
393 Paul Custers Databyte 120 km
394 Maerk Langstraat Databyte 120 km
395 Tom Visser Databyte 120 km
396 Roel Nass Databyte 120 km
397 Kees Beishuizen Databyte 120 km
398 Mark-Jan Terwindt Databyte 120 km
399 Ronald Bakker Databyte 120 km
400 Marco Plaisier Databyte 120 km


 


 

 

 

 

 

Starnummer   Naam                                            Plaats                                   afstand

401 Hans van Gorkum Databyte 120 km
402 Hans Mertens Databyte 120 km
403 Hein van den Hout Databyte 120 km
404 Andre Kalker Databyte 120 km
405 Etienne Belde Databyte 120 km
406 Tonny Zeelte Databyte 120 km
407 Pieter Heemskerk Databyte 120 km
408 Harm Jan Staal Databyte 120 km
409 George Offers Databyte 120 km
410 Martin van der Loos Databyte 120 km
411 Robert van der Loos Databyte 120 km
412 Mehmet Acikgoz Databyte 120 km
413 Albert Pesch Databyte 120 km
414 Wim Porsius Databyte 120 km
415 Henk van Beckhoven Databyte 120 km
416 Leon verschuure Databyte 120 km
417 Hans Lambregts Databyte 120 km
418 Maurice Mattijsen Databyte 120 km
419 Erik koppelaar Databyte 120 km
420 Hans van Steenpaal Databyte 120 km
421 Ge Kapteijn Databyte 120 km
422 Quinten Bas Databyte 120 km
423 Gert jacobs Databyte 120 km
424 Jan Jansen Les douze Carottes 85 km
425 Laurens Vogelesang Les douze Carottes 85 km
426 Peter Loonen Les douze Carottes 85 km
427 Gerard Snelders Les douze Carottes 85 km
428 Ed Ligtenberg Les douze Carottes 85 km
429 Ad van Dongen Les douze Carottes 85 km
430 Arthur van Uitert Les douze Carottes 85 km
431 Rob Klerkx Les douze Carottes 85 km
432 Paul Laming Les douze Carottes 85 km
433 Koen Bakker Les douze Carottes 85 km
434 Wim van Wely Les douze Carottes 85 km
435 Job van Uitert Les douze Carottes 85 km
436 Jan Leemans Les douze Carottes 120 km
437 Toine Siemons Les douze Carottes 120 km
438 Chris van der Waarden Les douze Carottes 120 km
439 Revo van Dongen Les douze Carottes 120 km
440 Kees Claasen Les douze Carottes 120 km
441 Annelies Holthuis Breda 85 km
442 Wil Hopmans Bergen op Zoom 85 km
443 Arthur Rijnberg Tholen 120 km
444 Ruus goossen Steenbergen 120 km
445 Daan Boonman Steenbergen 85 km
446 Niek Boonman Maastricht 85 km
447 Jaap Rietveld Zevenhuizen 120 km
448 Ron Vervloet Roosendaal 120 km
449 Frans Oerlemans Steenbergen 85 km
450 Ellen van Beers Steenbergen 85 km
451 Ronnie van Beers Steenbergen 85 km
452 Kevin Mol Halsteren 85 km
453 Jogn Gijzel Lewedorp 85 km
454 Johnny Harinck Lewedorp 85 km
455 Ferdi Poppelaars Bavel 210 km
456 Ronald Nieuwenstein Stavenisse 120 km
457 Marita Castenmiller Roosendaal 120 km
458 Perry Bothof De Blauwe Trein 85 km
459 Bert de Jong De Blauwe Trein 85 km
460 Angelic de Jong - Vermaas De Blauwe Trein 85 km
461 Michel de Kroon De Blauwe Trein 85 km
462 Arthur Farenhout De Blauwe Trein 85 km
463 Edward Farenhout De Blauwe Trein 85 km
464 Erwin Götzenberger De Blauwe Trein 85 km
465 Cees Helmink De Blauwe Trein 85 km
466 Edwin Hofstee De Blauwe Trein 85 km
467 Glenn Holmes De Blauwe Trein 85 km
468 Marc Huijsmans De Blauwe Trein 85 km
469 Robert Karremans De Blauwe Trein 85 km
470 Gerhard Klijnhout De Blauwe Trein 85 km
471 Chris Maas De Blauwe Trein 85 km
472 Jeroen Noordermeer De Blauwe Trein 85 km
473 Remko Noordermeer De Blauwe Trein 85 km
474 Arie Overbeeke De Blauwe Trein 85 km
475 Niels Overbeeke De Blauwe Trein 85 km
476 Guido Paridaen De Blauwe Trein 85 km
477 Tommy Post De Blauwe Trein 85 km
478 Roland Rozenveld De Blauwe Trein 85 km
479 Rob Sienders De Blauwe Trein 85 km
480 Krijn Sintnicolaas De Blauwe Trein 85 km
481 Tristan Sintnicolaas De Blauwe Trein 85 km
482 Mario van Baarle De Blauwe Trein 85 km
483 Arie van der Giesen De Blauwe Trein 85 km
484 Ad van der Maden De Blauwe Trein 85 km
485 Jeroen van Hoorn De Blauwe Trein 85 km
486 Kees van Maanen De Blauwe Trein 85 km
487 Erik van Oers De Blauwe Trein 85 km
488 Jan van Steen De Blauwe Trein 85 km
489 Eric Venema De Blauwe Trein 85 km
490 Martijn Vos De Blauwe Trein 85 km
491 Anton Peeters Hoeven 120 km
492 Jan Huigen Steenbergen 120 km
493 Lisette Berkenbosch Bergen op Zoom 120 km
494 Frank Tirions Steenbergen 120 km
495 Eric Joosten Rhoon 120 km
496 Eddy Willemse Dirksland 120 km
497 Jeroen Machielse Heerle 85 km
498 Cees Gijzen Bergen op Zoom 120 km
499 Ger van Leent Wouwse Plantage 85 km
500 Louis Jochems Galder 85 km

 

 


 

 

 

 

 

Starnummer   Naam                                            Plaats                                             afstand

501 Leo Donkersloot BKS sport en bedrijfskleding 85 km
502 Olav Donkersloot BKS sport en bedrijfskleding 85 km
503 Jan Donkersloot BKS sport en bedrijfskleding 85 km
504 Edwin Amerlaan FTC de Vosserijders 120 km
505 JP Haast FTC de Vosserijders 120 km
506 Pascal Perdaems FTC de Vosserijders 120 km
507 Werner Gorissen FTC de Vosserijders 120 km
508 DP van Es FTC de Vosserijders 120 km
509 Kees Suuk FTC de Vosserijders 120 km
510 Jurgen Clarijs FTC de Vosserijders 120 km
511 John Clarijs FTC de Vosserijders 120 km
512 Erwin Schuurbiers FTC de Vosserijders 120 km
513 Martin Stoel FTC de Vosserijders 120 km
514 Ron Mol FTC de Vosserijders 120 km
515 Gertjan Nagtegaal FTC de Vosserijders 120 km
516 Nick Slokkers FTC de Vosserijders 120 km
517 Leon Havermans FTC de Vosserijders 120 km
518 Carlos Musters FTC de Vosserijders 210 km
519 Michael Pozecaj FTC de Vosserijders 210 km
520 Maarten Vissers Breda 210 km
521 Jan Franken Halsteren 85 km 
522 jan van Hoof Halsteren 85 km 
523 Rolph Houterman Heteren 85 km 
524 Jacco Quist Halsteren 120 km 
525 Bas Trouw Westmaas 120 km
526 Jack Bernaards Lepelstraat 85 km
527 Anne-Marie de Feijter Koopmans Dinteloord 85 km
528 Marco Reedijk Puttershoek 120km
529 Dennis Thielen Breda 120km
530 Leo de Jong Dirksland 120km
531 Piet Oostdijk Klaaswaal 120km
532 Bert Janssens Zegge 120km
533 Camiel Luijsterburg Bergen op Zoom 210 km
534 Cees Elsten Roosendaal 120 km
535 Leo Adriaansen Steenbergen Nb 120 km
536 Michel Soomers Tholen 85 km
537 Jaap Mastenbroek Middelharnis 120 km
538 Marty Neele Sint Philipsland 85 km
539 Patrick van der Wateren Middelharnis 210 km
540 Rene van Geesbergen Sint Philipsland 210 km
541 Rien van Duuren Sint Philipsland 85 km
542 Benjamin van Duuren Sint Philipsland 85 km
543 Harrie Deusing Kapelle 85 km
544 Kees van't Geloof Dirksland 120 km
545 Jacqueline van 't Geloof Dirksland 120 km
546 Jan Dekker Bergambacht 85 km
547 Erik Koenraad Stellendam 120 km
548 Jan van Putten Herkingen 85 km
549 Christ Kroon de Oosterhout Nb 85 km
550 Peter den Hartog Tholen 85 km
551 Edwin Lugthart Dirksland 120 km
552 Wim Lugthart Woerden 120 km
553 André Knook Sommelsdijk 120 km
554 Pieter Krebbekx Steenbergen Nb 120 km
555 Antoine Gijzel Wemeldinge 85 km
556 Jarno van de Breevaart B Bergschenhoek 120 km
557 Tim Dietvorst Bergen op Zoom 85 km
558 Marcel de Keyzer Utrecht 85 km
559 Henk de Keyzer Dinteloord 85 km
560 Jean-Paul Oudenaarden Etten-Leur 85 km
561 Klaas van Zanten Spijkenisse 85 km
562 Edwin van Loenhout Breda 210 km
563 Wilhelmus Matthijssen Heerle 85 km
564 André Kil Ossendrecht 85 km
565 Wout Kil Rijsbergen 85 km
566 Henrik Pol Vlaardingen 120 km
567 Sjacco Joziasse Koudekerke 120 km
568 Jan van Oers Heuvelrijders 120 km
569 Toon Wagemakers Heuvelrijders 120 km
570 Paul van Oers Heuvelrijders 120 km
571 Geert Mariën Heuvelrijders 120 km
572 Antoon Matthijssen Heuvelrijders 120 km
573 Kees Matthijssen Heuvelrijders 120 km
574 Wim Broeren Heuvelrijders 120 km
575 Piet van Oevelen Heuvelrijders 120 km
576 Sjaak Bakx Heuvelrijders 120 km
577 Chad Kambeitz Ijzervreters 85 km
578 Carin Duifs Ijzervreters 85 km
579 Timo Schipperen De Technische Staf J019-2 120 km
580 Edwin Janssen De Technische Staf J019-2 120 km
581 Edwin Reniers De Technische Staf J019-2 120 km
582 Fred Jansen Vlaardingen 120 km
583 Wilbert Augustijn Steenbergen 120 km
584 Gijs Quist Eck en Wiel 120 km
585 Jasper Coremans Rijsbergen 120 km
586 Erwin Meerman Bergen op Zoom 85 km
587 Kees Swinkels Roosendaal 85 km
588 Robert Sijmens Etten-Leur 210 km
589 Ellen Testers-Dam Dinteloord 85 km
590 Pierre Wiericx Roosendaal 120 km
591 Kees van der Horst Hoeven 120 km
592 Davy van der Sande Rijsbergen 120 km
593 Cor Natte Noordgouwe 120 km
594 Marilyn Boogaart Bergen op Zoom 120 km
595 John Boogaart Bergen op Zoom 120 km
596 Jac Schoutens Sommelsdijk 85 km
597 Arjen Vos Bergen op Zoom 85 km
598 Jasper Vos Bergen op Zoom 85 km
599 Peter van Rij Zwartewaal 120 km
600 Ria Koot De Heen 85 km

 

 

 

 

 

 

Starnummer   Naam                                            Plaats                                             afstand

601 Frank Dam Roosendaal 120 km
602 Bram Oostdijk Bergschenhoek 120 km
603 Adrie van de Ree Sint-Maartensdijk 210 km
604 Mélanie Alders Sint-Maartensdijk 210 km
605 Rob Overgaauw Rotterdam 85 km
606 Ferry van Kaam Klundert 85 km
607 KJH Delwel Rotterdam 85 km
608 Corne Stevens Terheijden 85 km
609 Henry Harmsen van der Vli Halsteren 120 km
610 Corne Romme Steenbergen Nb 120 km
611 Jack vd Klundert Zevenbergen 120 km
612 Anita vd Klundert Zevenbergen 120 km
613 Rene Savelsberg Amsterdam 120 km
614 Ronald Schats Halsteren 120 km
615 Marco Kolsteren Tilburg 120 km
616 Sven Beurskens Bergen op Zoom 85 km
617 Ed Beurskens Bergen op Zoom 85 km
618 Twan Franken Bergen op Zoom 85 km
619 Piet Kwakernaak Dordrecht 120 km
620 Wouter Diepstraten Breda 85 km
621 Joery Verbrugge Rucphen 85 km
622 Frans Driedonks Boxtel 120 km
623 Arie Rommelse Middelharnis 120 km
624 Anton Bijnagte Sint-Maartensdijk 120 km
625 Didier van Geloven Steenbergen Nb 120 km
626 Leo van der Geest Breda 120 km
627 Jack Beks Roosendaal 120 km
628 Sem van Meer Steenbergen Nb 120 km
629 AP tilro Nieuwerkerk ad IJssel 120 km
630 Marcel de schutter Steenbergen Nb 85 km
631 Theo van Gurp Sint-Maartensdijk 120 km
632 Chris Redeker Dongen 85 km
633 Frans Reuvers Steenbergen Nb 85 km
634 Ad van Meer Bosschenhoofd 85 km
635 Mark van Merrienboer Oud Gastel 85 km
636 Paul Klaassen Vianen Ut 120 km
637 Herman Sarneel Sas van Gent 85 km
638 Edwin van der List Etten-Leur 85 km
639 John hermes Etten-Leur 85 km
640 Anita hermes Etten-Leur 85 km
641 Piet Stevens Etten-Leur 120 km
642 Bas Verdult Hoek 120 km
643 Aad Hooimeijer Ridderkerk 120 km
644 Jan Diepstratenan Terheijden 85 km
645 Rinus Witkam Goes 120 km
646 Paul de Kort Kloosterzande 120 km
647 Ton de jong Dongen 85 km
648 Nancy Mulder-Hooimeijer Ridderkerk 120 km
649 Jan Lievens Halsteren 120 km
650 Jan Harm Egberts Steenbergen Nb 85 km
651 Dennis van Zundert Halsteren 85 km
652 Erwin Baarendse Bergen op Zoom 85 km
653 Tom de Bruijn Hoogerheide 120 km
654 Pieter Paans Barendrecht 210 km
655 Marc Castelijns Steenbergen Nb 85 km
656 Cees van Sluijs Roosendaal 120 km
657 Johan van Trijp Zundert 210 km
658 Peter Sonke Roosendaal 120 km
659 Daan Smit Rotterdam 210 km
660 Johan van Sprundel Etten-Leur 85 km
661 Marinus v Zundert St. Willebrord 85 km
662 Peter van Ecken Sint Jansteen 120 km
663 Sandra Schuitvlot Zaamslag 120 km
664 Leander Dekker Etten-Leur 85 km
665 Robbert Biemans Oosterhout Nb 85 km
666 Jos Bus Roosendaal 120 km
667 Nino de Jong Steenbergen Nb 120 km
668 Frank Voermans Roosendaal 85 km
669 Miguel Veeke Roosendaal 85 km
670 Pascal Bakker CICLISTAS 120 km
671 Ronald Luysterburg CICLISTAS 120 km
672 Ron de Hoog CICLISTAS 120 km
673 Rien Bartels CICLISTAS 120 km
674 Theo van Eekelen CICLISTAS 120 km
675 Pierre de Kock CICLISTAS 120 km
676 Harry van Broekhoven CICLISTAS 120 km
677 Mark Veraart CICLISTAS 210 km
678 Arco Kraak CICLISTAS 120 km
679 Jan van den Bergh CICLISTAS 85 km
680 Albert Cuelenaere CICLISTAS 85 km
681 Raymond Simon CICLISTAS 120 km
682 Esther van Duijn CICLISTAS 85 km
683 Marijke Kooijman CICLISTAS 85 km
684 Paola de Kock CICLISTAS 85 km
685 Bert Flipse Automotions 120 km
686 Rinus vermue Automotions 120 km
687 Jan Zandee Automotions 120 km
688 Richard de Mol Automotions 120 km
689 Eric Sneijder Automotions 120 km
690 Danny Palemans Melsele (B) 120 km
691 Gijs Wijnmaalen Team binnenstebuiten 85 km
692 Tom Sanen Team binnenstebuiten 85 km
693 Daan Mennes Team binnenstebuiten 85 km
694 Roy Belde Team binnenstebuiten 85 km
695 Brian Kruf Team binnenstebuiten 85 km
696 Tippi van Tongeren Team binnenstebuiten 85 km
697 Kees kerstens Gemeente Steenbergen 125 km
698 Rian Hamers Gemeente Steenbergen 85 km
699 Coen Nuijten Gemeente Steenbergen 85 km
700 Verrassing Gemeente Steenbergen ??


 

  

 

 

 

 

Starnummer   Naam                                            Plaats                                             afstand

 

701 Jac van Meer Tacx groep 120 km
702 Peer Maas Tacx groep 120 km
703 Sjef v/d Burg Tacx groep 120 km
704 Bart van Est Tacx groep 120 km
705 Guus Bierings Tacx groep 120 km
706 Jan van Houwelingen Tacx groep 120 km
707 Geert Oosterbosch Tacx groep 120 km
708 Harriet Roggeveen Geluk Groep 120 km
709 Klaas Roggeveen Geluk Groep 120 km
710 Jan Roggeveen Geluk Groep 120 km
711 Richard Lindhout Geluk Groep 120 km
712 Sjaak v/d Maas Geluk Groep 120 km
713 Sven Zimmerman Geluk Groep 120 km
714 Jacco de Heer Geluk Groep 120 km
715 Rien v/d Velde Geluk Groep 85 km
716 Robert Brouwer SMS Metaal Service 85 km
717 Bennie de Jong WTC Trappistentrappers 210 km
718 Colin Maas WTC Trappistentrappers 210 km
719 Daniel Vermeren WTC Trappistentrappers 210 km
720 Dre Braspening WTC Trappistentrappers 210 km
721 Erik de Bruin WTC Trappistentrappers 210 km
722 Janus Domen WTC Trappistentrappers 210 km
723 Johan van Alphen WTC Trappistentrappers 210 km
724 John Adriaensen WTC Trappistentrappers 210 km
725 John Daems WTC Trappistentrappers 210 km
726 Jos Mensen WTC Trappistentrappers 210 km
727 Jos v Hooydonk WTC Trappistentrappers 210 km
728 Louis vd Broek WTC Trappistentrappers 210 km
729 Luc Domen WTC Trappistentrappers 210 km
730 Ralph Verheyen WTC Trappistentrappers 210 km
731 Robbert Mathijsen WTC Trappistentrappers 210 km
732 Ronald Kerstens WTC Trappistentrappers 210 km
733 Ruud Taks WTC Trappistentrappers 210 km
734 Toon Braspenning WTC Trappistentrappers 210 km
735 Willy Kustermans WTC Trappistentrappers 210 km
736 David Woestenberg WTC Trappistentrappers 210 km
737 Leo Verkade Westlanders 120 km
738 Kitty Verkade Westlanders 120 km
739 Marcel van Bergenhenegouwen Westlanders 120 km
740 Rob van Bergenhenegouwen Westlanders 120 km
741 John Bouwmeester Westlanders 120 km
742 Jolanda Bouwmeester Westlanders 120 km
743 Jan Suikerbuik Tourclub Steenbergen 85 km
744 Sjaan Helmons Tourclub Steenbergen 85 km
745 Willy Steinert Tourclub Steenbergen 85 km
746 Jaap van den Berge Tourclub Steenbergen 85 km
747 Tinus Schillemans Tourclub Steenbergen 85 km
748 Ad Konings Tourclub Steenbergen 85 km
749 Ad Evers Tourclub Steenbergen 85 km
750 Ine Bartels Roosendaal 120 km
751 Adriaan van Dongen Chaam 120 km
752 Bas de Bruijn Bergen op Zoom 120 km
753 Ryan de Bruijn Bergen op Zoom 120 km
754 Reinier van den Heuvel Middelharnis 120 km
755 Roel van de Griendt Dongen 120 km
756 Michel van der Hoeven Steenbergen Nb 120 km
757 Claudia Daniels Etten-Leur 120 km
758 Henk Maris Ridderkerk 120 km
759 Ad van de Watering Halsteren 120 km
760 Henk Vermeulen Zundert 210 km
761 Laura van Well Heerle 85 km
762 Joppe de Buyst Bergen op Zoom 85 km
763 Ad Havermans Halsteren 85 km
764 Arjo de Graaff Den Bommel 120 km
765 Eva de Graaff Den Bommel 120 km
766 Mathe Graaff Den Bommel 120 km
767 Marieke van der Sanden Etten-Leur 120 km
768 Arnoud Koning Bergen op Zoom 120 km
769 Eric Ferket Breda 120 km
770 Ruth Fokker Den Bommel 120 km
771 Danny de Brabander Bergen op Zoom 120 km
772 Jozef Bogers Hoeven 85 km
773 Jan van Overveld Lepelstraat 85 km
774 Mariette Lubbers Bergschenhoek 85 km
775 Nico Huijts Rotterdam 120 km
776 John van de Ven Dongen 120 km
777 Wim van Dijk Numansdorp 120 km
778 Raymond Besters Halsteren 120 km
779 Remco Bogers Etten-Leur 210 km
780 Ben v.d Weijgaert Zevenbergen 120 km
781 Guus Kil Breda 85 km
782 Jaap Hagenaars Bergen op Zoom 120 km
783 Wieger Broodwinner Roosendaal 210 km
784 Rien van Rijsbergen Rotterdam 85 km
785 Ad van Loon Halsteren 85 km
786 Martijn Kole Alblasserdam 210 km
787 Joop Kamer Nieuwerkerk ad IJssel 120 km
788 Eric Ros Steenbergen Nb 120 km
789 Gerard de Nijs Wouw 210 km
790 Sabrina Somers Woensdrecht 120 km
791 Jac Somers Huijbergen 120 km
792 Sander van den Hoogen Rotterdam 120 km
793 Harm van de Velde Sint Philipsland 85 km
794 Ad Dingemans Dinteloord 120 km
795 Maud van de Velde Sint Philipsland 85 km
796 Wim Woldring Rotterdam 120 km
797 Patrick van Tilburg Terneuzen 120 km
798 Jan Oskam Boskoop 85 km
799 Van der Sloot Oosterhout Nb 120 km
800 Ron Lambregts Zundert 210 km  
 

 

 

 

 

Starnummer   Naam                                            Plaats                                             afstand

801 André Steenhard Zierikzee 85 km
802 Arjan van der Hoeven Reeuwijk 120 km
803 Bert de Doelder Roosendaal 85 km
804 Arjo van Putten Dirksland 120 km
805 Peter van Meel Dinteloord 85 km
806 Antonin Jansen Nijmegen 85 km
807 Peter Haas Ouderkerk aan den IJssel 120 km
808 Eelco Krol Den Hoorn Zh 120 km
809 Ludo Mouws Wernhout 210 km
810 Thea Klerks Drunen 120 km
811 Adrie de Hart Drunen 120 km
812 Clint Marshall Steenbergen Nb 210 km
813 Ashley buijk Steenbergen Nb 85 km
814 Jermy buijk Steenbergen Nb 85 km
815 Jaap van Prooijen Boskoop 85 km
816 Elvira koster Steenbergen Nb 85 km
817 Timothy ooms Steenbergen Nb 85 km
818 Chesney Franken Bergen op Zoom 85 km
819 Tommy Schijndel Zevenbergen 120 km
820 Hugo Heitmeijer Sassenheim 210 km
821 Huib de Blok Middelharnis 120 km
822 Anne Bruinsma Oudenbosch 85 km
823 Arie van Montfoort Vlaardingen 85 km
824 Nick Vriends Klein Zundert 210 km
825 Patrick Verbocht Roosendaal 120 km
826 Sjaak Lindenberg Steenbergen Nb 120 km
827 Michiel Koning Halsteren 120 km
828 Sven Peeters Hoeven 210 km
829 Berry Mulder Bergen op Zoom 120 km
830 Lodewijk Brouwers Oud Gastel 210 km
831 Leo Beijer Oude-Tonge 120 km
832 Kees de Wit Oud Gastel 210 km
833 Eric Veerman Steenbergen Nb 210 km
834 Hans Damen Pijnacker 210 km
835 Adri Gerards Zierikzee 120 km
836 Jim Aerts Rijsbergen 120 km
837 Andries de vreugd Katwijk Zh 85 km
838 Nori van Meer Steenbergen Nb 85 km
839 Tjeerd de Jong Bergen op Zoom 120 km
840 Jeroen van Loon Steenbergen Nb 120 km
841 Geert van Tetering Terheijden 210 km
842 Gerrit de Jong Teteringen 210 km
843 Mariska Heijnen Hoeven 120 km
844 Ronald Roelofsen Etten-Leur 120 km
845 Chris Weda Terheijden 210 km
846 Albert Bos Yerseke 120 km
847 Paul Suijkerbuijk Breda 120 km
848 Jos Konings Roosendaal 85 km
849 Leon Grinwis Pijnacker 210 km
850 Peter van Nispen Zevenbergen 120 km
851 Clemens Bakx Roosendaal 120 km
852 Paulinda Derene Roosendaal 120 km
853 Carlo van Duren Ossendrecht 210 km
854 Dirry Moerland Tholen 85 km
855 Litske Moerland Tholen 85 km
856 Cees poldervaart Zuidland 120 km
857 Dennis de waal Oude-Tonge 120 km
858 Bertinel van den Akker Utrecht 120 km
859 Maxima v Herk Rotterdam 120 km
860 David de Boel Stabroek (B) 210 km

 
  
 

 

 

 

De 9e editie van de KMC vindt plaats op 25 mei 2019.

De voor-inschrijving voor de 9e Koos Moerenhout Classic start op 1 januari 2019 om 0:00 uur en eindigt op 17 mei 2019. Indien het maximale aantal van 2.500 voorinschrijvers dan nog niet is bereikt, kan er op 25 mei worden bijgeschreven bij de startlocatie op de Markt in Steenbergen.

Zoals u sinds vorig jaar gewend bent, kan bij inschrijving direct per I-Deal betaald worden. 

 

Klik hier om je in te schrijven ( nieuwe link volgt op 1 januari 0:00 uur)

 

Let op !!  Groepen en deelnemers uit het buitenland kunnen via een andere menu-optie inschrijven.

 

De kosten bij voorinschrijving bedragen € 11,- voor alle afstanden.

Inschrijven op de dag van de KMC, 25 mei, bedraagt 14 euro contant, graag zo gepast mogelijk betalen.
 
Door jezelf in te schrijven voor de Koos Moerenhout Classic 2019 verklaar je bekend te zijn met de Algemene Voorwaarden voor deelname.

Klik hier om de algemene voorwaarden na te lezen.  

 

Tot ziens bij de 9e Koos Moerenhout Classic !!!

 

 

 

Subcategorieën

Categorie routes