Alle voorbereidingen ten spijt heeft de organisatie van de Koos Moerenhout Classic moeten beslissen om de 10e uitgave van de KMC in 2020 helaas geen door gang te laten vinden. De toertocht zou dit jaar gehouden worden op zaterdag 16 mei in Steenbergen.

Koos Moerenhout: “Goed dat onze regering helder is. We hebben nadrukkelijk overwogen om de KMC te verplaatsen naar een later tijdstip in het jaar, maar hierbij liepen we tegen een aantal hindernissen aan. Allereerst is momenteel niet te zeggen wanneer het dan wel op een veilige manier zou kunnen plaats vinden. Daarnaast kunnen we moeilijk de agenda van onze vele vrijwilligers “on hold” zetten en willen we ook onze sponsoren niet extra belasten in deze rare tijd. De 10e editie zou een echt feestje moeten worden en dat is op dit moment niet gepast”.

De voorbereidingen zijn al in volle gang om van de 10e editie van de Koos Moerenhout Classic weer een groot succes te maken. In deze jubileum editie zal weer alles uit de kast worden getrokken om alle deelnemers een onvergetelijke wieler-dag te bezorgen.

 

 

 

Woensdag 10 juli kon de KMC organisatie, in het Hoofdkantoor op de Markt, drie cheques uitreiken aan mooie lokale initiatieven. 

Dankzij de opkomst van de vele deelnemers krijgen Het oorlogsmonument Welberg, zwembad de Meermin en de Plusbus een duwtje in de rug. 

Op de foto: vertegenwoordigers van de KMC, zwembad de Meermin, Oorlogsmonument Welberg en de Plusbus.

 

Vandaag mocht Koos Moerenhout, namens de KMC, een schitterende Giant fiets uitreiken aan Hans Boeren. Hij was de gelukkige die door zijn deelname aan de KMC, met deze prijs naar huis mocht.

Wij wensen Hans veel fietsplezier en danken Giant en Bike Totaal Rullens voor hun steun aan de KMC.

Op de foto van links naar rechts: Koos Moerenhout, Hans Boeren en Jack Beks.

Recent zijn er nog een hele karrevracht foto's aan de foto-pagina toegevoegd. Met name de foto's van Hans en Corry Moerenhout die zij schoten in de verste uithoeken van de 210 km. route zijn meer dan de moeite waard om even te bewonderen.

Klik hier om naar de foto-pagina te gaan.

Er staan nu al meer dan 600 foto's van de laatste editie van de KMC on-line, maar heb je ook mooie foto's, leuke filmpjes of grappige anecdotes, schroom niet om ze met de andere deelnemers te delen door ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen en ze krijgen allemaal een mooie plaats op deze website.

Alle deelnemers, vrijwilligers, partners, sponsoren en iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen tot het slagen van deze 9e editie van de Koos Moerenhout Classic enorm bedankt !!!

Natuurlijk zijn er op deze dag weer mooie foto's gemaakt, je kan ze terug vinden op de foto-pagina, via de menubalk.

Of klik hier om de foto's te bekijken.

Heb je ook leuke foto's gemaakt onderweg, stuur ze met je verhaal van die dag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , en we plaatsen jour foto's ook in onze foto-galerij !!

 

 

De winnaars van de 1 mei verloting van het Kwaremont proefpakket zijn:

- Tonnie Tuns (188) uit Oude Tonge
- Annelies Holthuis (441) uit Breda.

Zij kunnen het Kwaremont pakket afhalen, na afloop van de KMC, in de inschrijvingstent.

Santé...

Subcategorieën

Categorie routes