Ruim 800 deelnemers hebben zich al aangemeld als deelnemer van de 9e Koos Moerenhout Classic !!

Maar inschrijving bij de start a.s. zaterdag 25 mei is natuurlijk ook mogelijk. Meld je bij de inschrijftent op de Markt middenin het gezellige stadscentrum van Steenbergen.

Heb je jezelf altijd al eens in de kijker willen rijden bij de bondscoach, dit is je kans !! Kom zaterdag naar Steenbergen, schrijf je in en je bent direct geselecteerd voor deze editie van de Koos Moerenhout Classic !!

De winnaars van de 1 mei verloting van het Kwaremont proefpakket zijn:

- Tonnie Tuns (188) uit Oude Tonge
- Annelies Holthuis (441) uit Breda.

Zij kunnen het Kwaremont pakket afhalen, na afloop van de KMC, in de inschrijvingstent.

Santé...

De 9e Koos Moerenhout Classic in 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei. Natuurlijk is de startlocatie van dit West-Brabantse fietsfeest weer midden in het gezellige stadscentrum van Steenbergen.

Klik hier om direct in te schrijven.

We hopen je weer graag aan de start te zien van de 9e KMC !!!

Er staan al bijna 1.000 foto's op de foto-pagina van de Koos Moerenhout-Classic van dit jaar en er stromen nog dagelijks enkele 10-tallen mooie en leuke foto's binnen.

Niet alleen van de professionele fotografen, die je vast langs de weg hebt zien staan, maar ook van deelnemers die graag willen laten zien hoe goed de sfeer was bij de Koos Moerenhout classic. 

klik op de link in de menu-balk of klik hier om naar de foto-pagina 2018 te gaan !!

 

De volgende deelnemers hebben met hun startnummer een mooie prijs gewonnen bij de Koos Moerenhout Classic van 2018 !!
 
Giant racefiets, startnummer 1070 Eduard van Geyte uit Lokeren
 
Fietsvakantie bij EKB Costa Blanca Cycling, startnummer 1632 Peter Franke uit Sint- Maartensdijk
 
Magnumfles Kwaremont, startnummer 629 Erwin Schuurbiers uit Nieuw Vossemeer
 
Fietstenue Kwaremont, startnummer 936 Robert van Kaam uit Roosendaal
 
 
 
 
 
 
 


De KMC-organisatie wil alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan de 8e editie van de Koos Moerenhout Classic. Het was fantastisch om te zien dat 1970 deelnemers Steenbergen weer wisten te vinden en hebben genoten van een sportieve en gezellige dag.

Dank je wel en tot 2019 voor de 9e editie van de KMC !!

Heb je mooie of leuke foto's en/of filmpjes stuur je foto's, filmpjes of links naar de foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We zullen alle foto's en filmpjes hier op de Koos Moerenhout Classic website plaatsen of de link er naar toe. Natuurlijk met vermelding van de makers van het materiaal.

Laat ook zien hoe leuk de 8e Koos Moerenhout Classic was !!!

 
Verklaring omtrent bescherming van uw persoonsgegevens:
 
- Bij voorinschrijving worden enkele persoonlijke gegevens gevraagd. Voor u goed om te weten dat deze niet aan derden worden verstrekt. Uw mailadres zal alleen worden gebruikt voor het toezenden van de nodige deelname informatie en enkele KMC-nieuwsbrieven per jaar om u op de hoogte te houden van ons evenement. Mocht u hier niet van gediend zijn, kunt u dit ten alle tijde aangeven.
 
- Tijdens de KMC zal er door diverse fotografen worden gefotografeerd om een mooi sfeerbeeld van het evenement neer te zetten.
 
Uiteraard zullen we ook groepsfoto’s e.d. maken om u van dienst te zijn. Dit beeldmateriaal wordt alleen binnen de eigen organisatie gebruikt en mocht u interesse hebben dan kunt u dit beeldmateriaal ook aanschaffen.
 
Mocht u foto’s tegenkomen op de KMC website of KMC FB pagina, waar u bezwaar tegen heeft, geef dit dan aan bij de KMC organisatie

Subcategorieën

Categorie routes